Assalamualaikum..

Nama saya Zila Mahadi. Zila Mahadi ni bukan lah nama penuh saya dalam IC, cuma nk bg senang ingat saya ringkaskan jadi Zila Mahadi. Tapi, panggil saya Zila jer pun dah OK dah.. hehe.

Actually, this is my 4th or 5th blogs [banyak sangat blog sebelum ni, tak ingat dah exact total] … Tak tukar blog, tukar domain, tak pun tukar themes. Tu jer lah kejanya. Hahaha. So, if you came across blogs yang apsal muka ngan nama sama jer nih, ha..that’s probably my old and forgotten blogs.

Saya ni seorang isteri, dan seorang ibu. Kerjaya saya: Working at Home Mom (WAHM). Bahasa Melayunya: Ibu yang bekerja dirumah. For now Alhamdullillah, anak ada 2 orang. Sepasang. Lelaki dan perempuan. Anak lelaki saya yang banyak akal dan kerenahnya, Adam Zafrie. Anak perempuan saya  yang terlebih manja dan selalu pulak buat aksi comelnya, Aiza Zahiya.

Sekarang ni saya tinggal di Seri Kembangan. Dan saya memang berasal dari Seri Kembangan, Selangor.

Nak tahu lagi tentang saya? Jom baca blog saya. Macam-macam ada.

Saya berniaga online dari rumah.Sebelum ni saya jual macam-macam produk. Tapi sekarang saya jual telekung dan skincare Vitamin C.

 

Anyway, it is nice to meet you. Salam Perkenalan dari saya,  Zila Mahadi.

0 Comments

Leave a Comment