Secret Skin Kawaii Collagen Tiruan

Assalamualaikum..   Ni status fb saya semalam. Isu beli produk fake atau tiruan nih. Sebenarnya dah banyak kali customer tanya saya, betul ke saya jual produk original? Sebabnya harga yang saya jual murah sikit dari harga pasaran. .. Haih.. Kalau saya jual ikut harga pasaran, korang mintak diskaun. Bila saya jual murah, dah bagi diskaun siap-siap, […]

Dian’z Vit C & E

Assalamualaikum.. Hari ni saya tak berapa banyak kerja, mood malas pun tengah tidur agaknya. Jadi leh lar update blog kejap. Hehehehe..  Saya nak citer pasal supplement yang saya ambil untuk preggy kali kedua ni.. Dulu masa mengandungkan Adam, saya makan supplement yang KK Jitra bagi jer. Banyak jugak lar supplement yg nurse KK bagi; asid […]

Set Baru Secret Skin White Kawaii Collagen

Salam semua.. Nak bagitau, sekarang ni ada set baru Secret Skin White Kawaii Collagen. [Update: set-set ni dah tak available. Untuk set Kawaii Kolagen yang terkini, klik disini] Set baru ni tak termasuk Jihan tu yer.. Kang bila barang sampai, jangan pulak ada yang tanya, apsal takder Jihan? Tak lawak ok.. Apa yang ada dalam set baru […]

Ephyra VS Satin Skinz VS Secret Skin White Kawaii Collagen

Ada banyak kolagen kat pasaran. tapi baru 3 jenis yang saya dah cuba;  Ephyra, Satin Skinz dan secret skin white kawaii collagen. Bila umur dah 30++  ni kan, memang dah tak boleh nak lari dari tanda-tanda penuaan. Tapi, bukan itu punca utama saya ambil collagen. Ephyra Collagen Collagen pertama yang saya ambil, Ephyra. Masa tu Ramadhan 2013. Time […]