D.I.Y Frame ABC dan Nombor untuk Adam

Assalamualaikum.. Semalam, akhirnya..siap jugak frame abc dan nombor untuk Adam. DI.Y jer. Dah lama plan nak buat frame ABC untuk Adam. Bahan pun dah beli lama..tapi asyik bertanguh-tangguh jer. Dari Adam baru nak kenal ABC, sampai dah hafal dan kenal ABC pun tak jugak mummy dia buatkan frame ni. Kesian Adam.. Main reason, takder mood […]

D. I. Y Sticker

Assalamualaikum Masa kenduri akikah Adam yang lepas, sticker untuk goodie bag tu saya D. I. Y jer. Kalau tempah atau order kat orang..harga untuk 100pcs sticker biasanya dalam RM30. Saya pulak  plan nak buat 300 pcs sticker nak tampal kat goodie bag. Kalau 100pcs RM30, 300 pcs dah RM90. Mahal! Bagi saya lah mahal, sebab saya […]