Ephyra Skincare

1103 Views
Assalamualaikum Selain Ephyra Skin Bar, sekarang saya jual produk Ephyra Skincare Series yang lain iaitu Ephyra Skin Nano Serum  dan Ephyra Skin Snow Moisturizer Ephyra Skin Nano Serum Serum Skin Nano Ephyra ni guna teknologi Nano. Maksudnya serum ni sangat-sangat halus jadi ia mudah menyreap masuk ke dalam kulit.   MENGAPA PERLU GUNA EPHYRA SKIN […]

Persediaan Berpantang

1641 Views
Assalamualaikum.. Entry sebelum ni, saya share tentang barang keperluan yang akan saya bawa ke hospital time bersalin nanti kan? Kali ni, nak share tentang persediaan berpantang lepas bersalin pulak. Masa bersalinkan Adam dulu, saya beli full set Tanamera Postnatal Care Set. Boleh klik sini kalau nak baca.  Set Bersalin Tanamera tu ada 11 item, tapi saya tak guna semua. Set Tanamera […]

Secret Skin Kawaii Collagen Tiruan

1839 Views
Assalamualaikum..   Ni status fb saya semalam. Isu beli produk fake atau tiruan nih. Sebenarnya dah banyak kali customer tanya saya, betul ke saya jual produk original? Sebabnya harga yang saya jual murah sikit dari harga pasaran. .. Haih.. Kalau saya jual ikut harga pasaran, korang mintak diskaun. Bila saya jual murah, dah bagi diskaun siap-siap, […]

Sabun Ephyra Skin Bar

1888 Views
Assalamualaikum.. Atas permintaan customer-customer saya,  sekarang saya pun jual sabun Ephyra Skin Bar ni. Sebelum ni memang tak jual, tapi bila ramai yang tanya.. Makanya, haruslah kita jual kan. Rugi lar kalau tak jual kan. Memang best eh sabun ni? Saya tanya sebab saya belum guna sabun ni. For now saya guna pencuci muka Argan […]

Ephyra Murah

1781 Views
Assalamualaikum Sekarang saya jual Ephyra jugak. Lebih murah dari harga pasaran.. Ha..suka tak? suka tak? Sebelum ni kan saya ada review kolagen Ephyra, Secret Skin White dan Satin Skinz kan? Dalam review tu saya kata harga Ephyra agak mahal kan..? Guess what…? Now stokis saya salah satu stokis yang jual Ephyra, and of course as her […]