PROMOSI FREE POSTAGE DILANJUTKAN

230 Views 0 Comment
Sebelum raya hari tu saya buat promosi FREE POSTAGE kan.. Atas permintaan pelanggan, saya lanjutkan promosi FREE POSTAGE ni sampai 24 ogos 2014 untuk produk bayi Tropika Beauty, Herba Suci dan Secret Leaf. Harga produk tetap lebih murah dari pasaran. Pastu FREE POSTAGE lagi.. Penjimatan berganda-ganda khas untuk pelanggan-pelanggan saya. Tapi, untuk dapatkan FREE POSTAGE […]

FREE POSTAGE sempena Aidilfitri

260 Views 0 Comment
Pengumuman! Pengumuman! Sempena nak raya ni, saya buat promosi Free Postage untuk 3 produk kegemaran saya. Tropika Beauty, Herba Suci dan Secret Leaf. Seperti yang sedia maklum, harga produk-produk yang saya jual ni lebih murah dari pasaran. Sekarang ada free postage lagi.. Ha..berbaloi-baloi kan.. ni namanya penjimatan berganda-ganda. Berikut senarai produk dan harga:   Harga […]

Herba Suci

383 Views 0 Comment
Selain produk Tropika, saya jual produk Herba Suci juga. Harga untuk setiap produk Herba Suci yang saya jual semestinya lebih murah, lebih rendah dari harga pasaran. Produk Herba Suci ni produk keluaran Tropika khas untuk golongan dewasa. Sama seperti produk Tropika, produk Herba Suci juga menggunakan Minyak Kelapa Dara sebagai bahan utama. Berikut adalah produk […]

Masalah angin ketika mengandung

10258 Views 17 Comments
Assalamualaikum.. Masalah angin ketika mengandung ni memang menguji stamina sungguh kan. Eh! ni bukan angin ribut atau angin moody tuh. Ni masalah angin dalam badan. Hui~~ sekali dia datang..menonggeng-nonggeng sakitnya. Before kawin dulu, saya memang ada masalah gastrik dan angin. Tapi tak kerap. Biasanya gastrik ni sakit perut kan, tapi, kadang-kadang angin gastrik ni akan berkumpul […]

Kaki ku mula bengkak

397 Views 0 Comment
Masa kandungan saya 21 or 22 minggu, kaki saya mula bengkak terutamanya kawasan pergelangan kaki. Time tu dah rasa pelik sangat. Eh..baru 5 bulan kaki dah bengkak. Bukankah dah dekat bersalin nanti baru start bengkak kaki. Ni apsal dah bengkak2 lak kaki aku nih. Time ni saya cakap sorang-sorang dalam bilik mandi sebab saya perasan kaki […]