Jpeg

Stok Lauk

190 Views 2 Comments
  *Disclaimer: Gambar di atas bukanlah gambar peti ais display kat kedai elektrik atau gambar peti ais baru beli. Tapi …
photo

Air Kurma Susu

1118 Views 6 Comments
Apa perlu buat bila kurma yang dibeli tak sedap? Haih~~ tataw lar saya yang salah beli or kurma tu memang …
air_longan

Milk Booster Drink

1610 Views 2 Comments
Assalamualaikum Rasanya ramai yang tahu baby boy kuat menyusu… Baby Adam macam tu lar..asyik menyusu jer keja dia. Suka ngempeng. …
Cara Mandikan Bayi

Mandikan bayi

201 Views 9 Comments
Assalamualaikum… Ewah..tajuk. Macam baby tu dah kuar dari perut jer kan. Ada 3 bulan lagi.. Dah ready ke?? Agagagaga. Since …