Waterpark Jitra

Assalamualaikum Tahu tak, ada waterpark di Jitra tau sekarang nih.. nama waterpark tu Fantasia Aquapark. Waterpark ni terletak di Tasik Darulaman, Jitra. Fanatasia Aquapark ni dah bukak penghujung tahun lepas lagi. Adam pun dah lama berzikir nak main pool, nak main pool.. jadi kami pun bawaklah Adam ngan Aiza pergi waterpark tu. Kami pergi hari Isnin, […]

Pantai Merdeka, Kedah

Assalamualaikum Nak tahu tak.. dah 6 tahun kahwin ngan orang Kedah.. raya haji lepas baru first time saya sampai ke Pantai Merdeka. Tu pun lepas saya bising pot pet pot pet Raya Haji terperap kat rumah tak kemana. Bosan la..tau dak. Tiap kali dok Kedah, memang saya kebosanan lar haii.. tak tahu nak kemana. Huhuhu. Jadi […]