Dian’z Vit C & E

Assalamualaikum.. Hari ni saya tak berapa banyak kerja, mood malas pun tengah tidur agaknya. Jadi leh lar update blog kejap. Hehehehe..  Saya nak citer pasal supplement yang saya ambil untuk preggy kali kedua ni.. Dulu masa mengandungkan Adam, saya makan supplement yang KK Jitra bagi jer. Banyak jugak lar supplement yg nurse KK bagi; asid […]

Ephyra Murah

Assalamualaikum Sekarang saya jual Ephyra jugak. Lebih murah dari harga pasaran.. Ha..suka tak? suka tak? Sebelum ni kan saya ada review kolagen Ephyra, Secret Skin White dan Satin Skinz kan? Dalam review tu saya kata harga Ephyra agak mahal kan..? Guess what…? Now stokis saya salah satu stokis yang jual Ephyra, and of course as her […]

NeuroGain PB

Sejak mengandung ni, saya memang suka bloghopping and blogshopping juger. Tapi saya tak mo citer pasal shopping disini. Tu cerita lain. Saya nak cerita tentang NeuroGain PB – hasil saya lompat-lompat blog dan forum ibu-ibu mengandung. NeuroGain PB ni Dietary Supplement yang sesuai diambil oleh wanita mengandung dan yang menyusukan anak. Macam mana ghupa dia? […]