D. I. Y Sticker

7011 Views 14 Comments
Assalamualaikum Masa kenduri akikah Adam yang lepas, sticker untuk goodie bag tu saya D. I. Y jer. Kalau tempah atau order kat orang..harga untuk 100pcs sticker biasanya dalam RM30. Saya pulak  plan nak buat 300 pcs sticker nak tampal kat goodie bag. Kalau 100pcs RM30, 300 pcs dah RM90. Mahal! Bagi saya lah mahal, sebab saya […]

Screenshot Apps

179 Views 0 Comment
Bagi peniaga online macam saya ni.. bila customer puas hati dengan servis dan produk yang dijual, memang rasa seronok dan syukur sangat. kalau boleh memang nak share dekat page semua testimoni pelanggan. Apakan daya, hanpon tak canggih, tak boleh nak screenshot. Stress betul dengan hanpon tu. Saya guna hanpon Huawei Y511. Beli hanpon ni dengan […]