Sale Y.E.S Vitamin C Skincare

Assalamualaikum Saya sibuk mengemas barang nak pindah sampai lupa update kat blog tentang sale YES Vitamin C Skincare. Semua item vitamin C skincare ada diskaun sehingga 20%.Β  Jadi memang berbaloi lah beli waktu sekarang ni. Untuk senarai harga Year End Sale produk Vitamin C Annona ni, boleh tengok kat bawah ni yer. Bukan tu jer, […]

Serum Vitamin C

Assalamualaikum Biasa dengar kan.. vitamin C elok untuk kulit. Vitamin C ni banyak dalam buah-buahan seperti oren, lemon, mangga, strawberry, jambu batu dan juga sayur-sayuran seperti brokoli, asparagus, kobis, bayam dan lada benggala. Tapi kita ni kadang-kadang skip makan buah. Sayur pun sama. Sayur yang dimasak lama biasanya dah tak ada vitamin c sebab vitamin […]

Vitamin C Moisturizing Cream

Assalamualaikum Saya nak share, krim pelembab muka yang saya guna sekarang. Krim pelembabΒ Vitamin C Moisturizing Cream with Spf 30 by Annona. Saya share sebabΒ saya dah guna dan sangat-sangat berpuas hati dengan hasilnya.Β  Krim ni bukan sekadar melembabkan kulit, bahkan melindungi kulit dari sinaran UV merbahaya. Kalau baca kat packaging dia, antara fungsi utama krim ni […]