Assalamualaikum..

Saya nak bagitahu, Kawaii Kolagen Set Dr Harlina sekarang berwajah baru.

Set Dr Harlina Kawaii Colagen Baru

Set Baru Dr Harlina Kawaii Kolagen

Set Baru Dr Harlina RM140

2 Balang Hijau (62 sachet)

1 FREE GIFT

RM140. FREE POSTAGE ke Semenanjung Malaysia

Setiap balang ada 31 sachet, jadi satu set dapat 62 sachet. Tahan 2 bulan.

 

Apa beza set baru dengan set lama?

  • Set lama: tutup balang warna putih, saiz balang lebih besar. Set baru: tutup balang warna hijau, saiz balang lebih kecil.
  • Set lama dapat 70 sachet. Set baru 62 sachet sahaja

Kawaii Colagen ni kolagen yang paling ramai orang beli. Hot selling. Setiap hari, Alhamdullilah, ramai yang order dan beli kawaii colagen  dengan saya. . Ada yang beli Set Jihan, ada yang beli Set Dr Harlina. Dua-dua set ok, bezanya, Set Jihan beri kesan pencerahan lebih baik dan pantas.  Ramai customer saya yang repeat order beli kawai kolagen ni lagi sebab kawaii kolagen  memang baik untuk kesihatan dan kecantikan

Saya sendiri guna kawaii kolagen. Dah setahun lebih saya ambil kawaii colagen. Memang puas hati dengan hasilnya. Harga pulak, berpatutan sebab untuk setiap set, tahan 2 bulan. So, tak perlu beli tiap bulan. Jimat kan?

Untuk yang tak tahu khasiat produk ni, kat sini saya share khasiat/kelebihan kawaii kolagen ni:

Khasiat/Kelebihan Kawaii Colagen

Kulit

  • Merangsang kolagen kulit
  • Menghalang sinar UV matahari
  • Mengaktifkan penghasilan kolagen
  • Melambatkan penuaan
  • Meningkatkan stem cell kulit
  • Pemutihan kulit lebih pantas
  • Kulit lebih anjal & muda
  • Menghilangkan kedutan
  • Menghilangkan kulit sun-burn
  • Menghilangkan jerawat
  • Menghilangkan parut hitam
  • Mengurangkan jeragat
  • Mengatasi kulit bersisik
  • Kulit kering menjadi lembap
  • Kulit kasar menjadi halus
  • Mengatasi penyakit kulit
  • Mengatasi masalah kulit rosak
  • Mengatasi masalah tumit kaki pecah
  • Mengatasi masalah kulit merekah
  • kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)

Kesihatan

  • Mengatasi sakit sendi tulang
  •  Mengatasi sakit senggugut
  • Mengatasi masalah mata
  • Sesuai untuk ibu mengandung
  • Sesuai untuk ibu menyusu
  • Mengurangkan stretchmark
  • Mengurangkan selulit
  • Menurunkan kolestrol
  • Mengatasi rambut gugur
  • Mengatasi bibir mengelupas
  • Memberi tenaga kpd badan yg letih
  • Membuang toksin
  • Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
  • Tingkatkan pengeluaran susu ibu
  • Melangsingkan badan
Untuk pengesahan produk orginal,:
Cara Pengesahan Produk Kawaii Kolagen Original

Cara Pengesahan Produk Kawaii Kolagen Original