Assalamulaikum

Sempena musim raya haji ni, ada promosi untuk Telekung Sulam Ameena tau.

Telekung Sulam Ameena (mint green)

Telekung Sulam Ameena (mint green)

 

Telekung Sulam Ameena

Harga Asal: RM165

 Harga Promosi Raya Haji

1 pasang : RM120 (SM)/ RM130(SS) 

3 pasang: RM300(SM)/RM330(SS) 

Promosi sah hingga 31 August 2017 sahaja

Beli sepasang pun dah jimat RM45. Beli 3 pasang jimat RM195. Banyak sangat diskaun dia tu kan. Boleh dapat lagi sepasang telekung. Boleh share beli dengan kawan-kawan, adik beradik atau beli untuk diri sendiri, mak dan mak mertua. Ha..cukup 3 pasang kan? FREE sejadah mini lagi tau (selagi stok masih ada)

Promosi Sempena Musim Haji

Promosi Sempena Musim Haji

Harga dah termasuk postage. Jadi memang murah sangat dah ni. Kat luar tak dapat tau telekung sulam harga murah macam ni. Saya jalan-jalan kat mana -mana pasar atau kedai, kalau telekung sulam harga memang atas RM150. Kalau ada yang murah pun, kain dia tak elok, mudah berbulu lepas basuh 2-3 kali. Sulaman pun tak berkualiti.

Tapi Telekung Sulam Ameena ni, kain dia bukan cotton biasa tau. Telekung Sulam Ameena ni material dia Cotton Polyester ( flowy, tak jarang, tak mudah renyuk, tak melekat pada badan). Kain elok, sulam pun kemas dan halus.

KELEBIHAN TELEKUNG SULAM AMEENA:
===============================

  • BERSULAM dgn benang lembut, tidak gatal walaupun terkena kulit
  •  Ada POKET pd kain, boleh letak purse atau hp ketika sdg solat.
  • Design didaftarkn dibwh MyIPO agar selamat drpd diciplak oleh pihak yg tidak bertanggungjawab
  • Material COTTON POLYSTER, ala2 jersi silk..flowy, tidak jarang, tidak renyuk dan tidak melekap kt badan
  • Muka bergetah strechable, terletak pd semua saiz muka, berdagu lebar yakin tutup aurat
  •  Labuh 49″, Free size, sesuai utk ketinggian 152″-170″
  •  Dagu lebar – yakin tutup aurat
  •  Pinggang GETAH dan bertali – senang adjust ikut saiz pinggang

Telekung Sulam Ameena ni ada 20 pilihan warna tau.

Pilihan warna telekung Sulam Ameena

Pilihan warna telekung Sulam Ameena

Ha..banyak kan? Saya suka warna no 1( pink belacan) dengan no 18 (mint green). Tapi warna yang biasa orang beli warna putih atau hitam. Lagi-lagi musim haji ni kan..memang 2 warna tu yang biasa orang bawak ke Mekah/Madinah.

Telekung Sulam Ameena (putih)

Telekung Sulam Ameena (putih)

Telekung Sulam Ameena (hitam)

Telekung Sulam Ameena (hitam)

Korang suka warna apa? Cepat-cepat order sebelum warna favourite korang habis. Promosi ni sampai 31 August 2017 jer tau. 1 September, harga dia kembali ke harga asal RM165. Ha.. rugi sangatlah kalau terlepas harga ni.

Telekung Sulam Ameena

Harga Asal: RM165

 Harga Promosi Raya Haji

1 pasang : RM120 (SM)/ RM130(SS) – JIMAT RM45!!

3 pasang: RM300(SM)/RM330(SS) – JIMAT RM195!!!

Promosi sah hingga 31 August 2017 sahaja