Indoor Theme Park Berjaya Times Square

1751 Views
Assalamualaikum Nak cerita kami pergi Indoor Theme Park Berjaya Times Square 2 minggu lepas. Asyik bertangguh jer update blog, jadi macam ni lah. Haih.. Dah lama kami tak pergi Times Square tu. 2 minggu lepas Nunu adik saya yang bongsu tu cuti semester. Dia kebosanan sebab dok rumah jer, jadi dia ajak gi Times Square. […]

Thomas Town and The Little Big Club Johor Bharu

5946 Views
Assalamualaikum Khamis minggu lepas, kami satu family ke Johor Bharu. Sajer gi jalan-jalan. Plan asal nak pergi hujung bulan ni, tapi rasa lambat nau.. Pastu somi kata, jom lah pergi terus , tak yah tunggu hujung bulan. Yeay, saya suka, saya suka!! Kitorang memang suka berjalan masa hari bekeja, sebab orang tak ramai, jalan pun […]

Short Vacation ke Genting Highland (Part 1)

2157 Views
Khamis lepas kami becuti dan bermalam kat Genting Highland. Dah lama sangat teringin nak pergi bercuti. Dapat gi Genting, tidur sana semalam pun dah puas hati sangat-sangat. Saya nak share pengalaman bercuti di Genting kot-kot ada yang nak pergi sana. Kami pergi Khamis, balik Jumaat. Kami ambil pakej bilik 2 hari 1 malam + breakfast […]