Indoor Theme Park Berjaya Times Square

Assalamualaikum Nak cerita kami pergi Indoor Theme Park Berjaya Times Square 2 minggu lepas. Asyik bertangguh jer update blog, jadi macam ni lah. Haih.. Dah lama kami tak pergi Times Square tu. 2 minggu lepas Nunu adik saya yang bongsu tu cuti semester. Dia kebosanan sebab dok rumah jer, jadi dia ajak gi Times Square. […]

Thomas Town and The Little Big Club Johor Bharu

Assalamualaikum Khamis minggu lepas, kami satu family ke Johor Bharu. Sajer gi jalan-jalan. Plan asal nak pergi hujung bulan ni, tapi rasa lambat nau.. Pastu somi kata, jom lah pergi terus , tak yah tunggu hujung bulan. Yeay, saya suka, saya suka!! Kitorang memang suka berjalan masa hari bekeja, sebab orang tak ramai, jalan pun […]