Review OsteMatrix

Assalamualaikum Pernah dengar OsteMatrix tak? OsteMatrix ni supplement kesihatan keluaran Shaklee. Rasanya memang ramai yang tahu, produk Shaklee memang bagus dan elok kan? Dulu, lepas bersalinkan Adam, saya ambil produk Shaklee sebagai supplement untuk tambah susu badan.  Bulan lepas, sebelum discaj dari hospital, doktor nasihatkan saya untuk ambil susu. Doktor risau sebab saya terlalu kurus. Dia […]

Tambah susu badan

Assalamualaikum Kenapa asyik citer pasal milk booster je? Takder citer lain ke? Isk..isk..isk.. Before this kan saya citer, baby Adam susah tidur, pastu berat dia naik tak banyak. My family and friends kata, maybe baby lapar..sebab tu susah tidur.. Bila baby tak cukup tidur, dia meragam pulak. Macam mana dia nak gemuk? Tak cukupkah susu […]