Assalamualaikum..

Aiza dah 3 bulan.. sama macam Adam, saya nak update perkembangan Aiza sebagai kenangan . Seronok bila baca balik nanti.

Aiza, dah 3 bulan.. dah ada akal angkat bontot mintak didukung.

Mommy.. angkat lah adik ni

Mommy.. angkat lah adik ni

Suka makan tangan sendiri .

Nom nom nom

Nom nom nom

Suka main air liur sampai basah baju

Beshnya main air liur

Beshnya main air liur

Perasan tak, rambut Aiza terpacak ke atas.  Ikut rambut mommy lar ni, lurus tebal.. Adam ikut rambut daddy, rambut lurus halus. Hehehe.

Oleh sebab rambut Aiza pacak, ada yang ingat Aiza ni baby boy. Hehehe. Adam dulu pulak, orang ingat baby girl. Sampai sekarang pun ada yang ingat Adam tu girl. Haih…

Hari ni, gi checkup 3 bulan kat KK, timbang berat,ukur panjang, kira BMI Aiza,  semua ok, memuaskan. Alhamdullillah. Takder lah berat mana, tapi lenguh  jugak lar tangan dan pinggang saya bila dukung Aiza ni lama-lama. hehehe

Mommy dan Aiza- 3 bulan

Mommy dan Aiza- 3 bulan

Iklan: Lepas 3 bulan bersalin czer..saya dah boleh sarung jeans lama. Saper kata bersalin czer tak boleh kurus, tak boleh dapat flat tummy balik. Tak susah pun.. sapu Vene 2 kali sehari jer. Memang mudah nak kurus dan buang lemak berlebihan dengan Vene Slimming Lotion tau.

Kalau nak beli vene dengan harga diskaun, boleh sms/wassap saya 012.692.2025.

Kalau nak tengok testimoni vene yang lain, boleh klik sini