Assalamualaikum,

Saya nak share info tentang Baby Hair and Body Oil Tropika.

Baby Hair and Body Oil Tropika dihasilkan dari Minyak Kelapa Dara dan ekstrak bunga Lavendar atau Rose. Maknanya Baby Hair and Body Oil Tropika ni ada dalam dua haruman semulajadi iaitu Lavendar dan Rose. Antara kegunaan Baby Hair and Body Oil Tropika adalah:

  • boleh melebatkan rambut bayi anda
  • boleh mengekalkan dan melembabkan kulit bayi anda
  • melindungi memelihara kulit bayi anda dari kuman, bakteria dan virus.
  • sesuai digunakan ketika mengurut bayi anda
  • menghilangkan parut pada kulit bayi
  • merawat ekzema, kudis, cradle cap
  • merawat ruam seperti ruam panas, ruam susu dan ruam lampin
  • memudarkan parut pada kulit akibat luka atau masalah kulit seperti ekzema, kudis, cradle cap
  • aroma lavendar dan rose boleh memberi kesan aromaterapi yang menenangkan bayi anda dan membantunya untuk tidur lebih lena.

Dengan kelulusan dari KKM dan Jakim, anda boleh gunakan Baby Hair and Body Oil Tropika tanpa rasa was-was.

baby hair and body oil tropika

 

Kat dalam gambar atas ni saya sertakan  sekali nombor kelulusan KKM bagi setiap baby oil Tropika.. Maknanya ia memang selamat untuk anak-anak terutamanya bayi yang kulitnya masih belum matang dan nipis tu.

Harga Baby Hair and Body Oil yang saya jual inshaAllah lebih murah berbanding harga pasaran. Produk Tropika yang lain pun saya ada jual, boleh tengok di page FB saya: ZM Health and Beauty.

Untuk pembelian, boleh sms/wassap saya di: 012-6922025. (NO PHONE CALL PLSS).

 

Produk Tropika ni semua ready stock yer. Bukan pre-order. Setiap pembayaran yang dibuat sebelum 3 petang, barang akan dipos pada hari yang sama. Ini kerana,  runner datang amik barang untuk pos setiap pukul 3 petang. Bayaran yang diterima selepas pukul 3 petang, barang akan dipos keesokan harinya. So, kiranya memang pos hari-harilah.

penghantaran

Jadual penghantaran barang

Tapi  jika stok habis, saya akan bagitahu awal-awal. Biasanya saya tak mintak bayaran selagi stok barang belum sampai. Barang dah ada, baru bayar. Ha…gitu. 🙂

Untuk pembelian produk Tropika, boleh sms/wassap saya di: 012-6922025. (NO PHONE CALL PLSS).