Assalamualaikum..

Sebelum ni saya share pasal kegunaan Baby Hair and Body Oil Tropika kan.. Now saya nak share  tentang Produk Tropika yang paling banyak customer beli dan repeat order: Baby Herbal Cream Tropika (Tropika Baby Herbal Cream).

Baby Herbal Cream Tropika ni fungsi dia sama macam krim/minyak telon yang lain, untuk elakkan/rawat masalah kembung perut, colic atau masalah angin pada bayi. Istimewanya, Baby Herbal Cream Tropika ni.. ia juga boleh membantu melegakan kahak, selsema dan batuk pada bayi dan anak kecil. Dan juga boleh membantu melegakan asma dan bronkitis anak.

 

Kegunaan Krim herba bayi tropika

Kegunaan Baby Herbal Cream Tropika

 

Seperti yang kita sedia maklum, kita TIDAK BOLEH beri ubat batuk pada anak dibawah usia 1 tahun dan penggunaan ubat selsema juga tidak digalakkan. Kandungan dadah dalam ubat batuk dan selsema boleh mengakibatkan bayi tidak sedarkan diri, sawan dan juga boeh mengakibatkan kematian! Jadi, jangan sekali-kali beri ubat batuk pada bayi dibawah usia setahun.

Apa yang ibu bapa boleh lakukan jika anak batuk, selsema dan kahak sehingga sukar tidur malam? Sapukan sahaja  Baby Herbal Cream Tropika pada dada dan belakang badan bayi. Alhamdulillah, rata-rata pengguna  Baby Herbal Cream Tropika berpuas hati dengan keberkesanan krim ni. Ibu bapa yang sapu krim ni pada perut dan tapak kaki bayi  selepas mandi pun, alhamdullilah bayi mereka tidak mengalami masalah colic atau angin.

Untuk pembelian, boleh sms/wassap saya di: 012-6922025. (NO PHONE CALL PLSS).

Berikut antara testimoni Baby Herbal Cream Tropika dari pelanggan saya sendiri:

testimoni 2

Testimoni pelanggan yang menggunakan Krim Herba Tropika untuk redakan simtom penyakit bronkitis anak

testimoni 11

Testimoni Pelanggan yang menggunakan Kirm Herba Tropika bagi mengelakkan angin pasang dan kembung perut

 

 

 

Testimni Pelanggan yang gunakan Krim Herba Tropika untuk merawat asthma dan ekzema anak

Testimoni Pelanggan yang gunakan Krim Herba Tropika untuk merawat asthma dan ekzema anak

Sapu 3 hari, terus elok batuk dan selsema anak

Sapu 3 hari, terus elok batuk dan selsema anak

Regular customer yang repeat order Baby Herbal Cream berkali-kali kerana berpuas hati dengan keberkesanan krim ni

Regular customer yang repeat order Baby Herbal Cream berkali-kali kerana berpuas hati dengan keberkesanan krim ni

Dalam 3 hari, lepas sapu babay herbal cream, dah ok batuk dan selsema anak

Dalam 3 hari, lepas sapu Baby Herbal Cream, dah ok batuk dan selsema anak

Anak dah tak batuk lepas seminngu sapu baby herbal cream

Anak dah tak batuk lepas seminngu sapu baby herbal cream

Tak sampai seminggu sapu, batuk dan kahak anak berkurang

Tak sampai seminggu sapu, batuk dan kahak anak berkurang

Sebenarnya banyak lagi testimoni Baby Herbal Cream Tropika dari customer saya, tapi saya tak letak kat sini semua. Biasanya testimoni dari customer ni,  saya share kat page fb saya jer: ZM Health and Beauty.

Selain Minyak Kelapa Dara, bahan lain yang ada dalam Baby Herbal Cream Tropika ni adalah minyak kayu putih, bawang putih dan  juga halia.

11717466_701394726633828_4132418558729716858_o

Yang paling penting, Krim Herba Bayi Tropika ni  SELAMAT (ada kelulusan KKM)  dan HALAL  digunakan. Jadi tak perlu ragu atau was-was lagi.

Jadi kalau ada yang nak dapatkan Baby Herbal Cream Tropika ni, boleh dapatkan dari saya dengan harga diskaun. Lagi banyak pembelian, lagi banyak diskaun yang saya bagi.

Selain Baby Herbal Cream Tropika, saya juga jual produk Tropika lain dengan harga yang lebih murah. Maklumat lanjut boleh visit page saya: ZM Health and Beauty.

Untuk pembelian, boleh sms/wassap saya di: 012-6922025. (NO PHONE CALL PLSS).