Adam Zafrie 6th Birthday

124 Views
Assalamualaikum Ahad lepas, 3 Jun 2018 Adam Zafrie genap 6 tahun. Hari Ahad tu Aiza tiba-tiba demam panas, jadi saya dan En Suami fokus kat Aiza, terus tak teringat hari tu birthday Adam. Malam tu baru saya teringat. Tapi sebab saya dan sumai memang dah plan awal nak sambut birthday Adam lepas raya jer, jadi […]

Aiza Zahiya 2nd Birthday

392 Views
Assalamualaikum Adui..lemaunya badan. Baru baik demam nih. Tapi nak update jugak blog. Takut kang lupa. nak cerita tentang birthday Aiza minggu lepas. Sabtu minggu lepas, 30 september 2017 Aiza Zahiya genap 2 tahun. Kami celebrate birthday Aiza kat rumah mak saya. Memang biasanya macam tu lah. Kami celeberate birthday anak samada kat rumah mak saya […]

Adam Zafrie 5th Birthday

494 Views
Assalamualaikum Khamis lepas kami sambut birthday Adam yang ke 5. Birthday Adam 3 Jun sebenarnya, sajer sambut awal sebab 3 Jun tu kan dah puasa. Kalau sambut lepas berbuka, macam terkejar-kejar nak terawih pulak. Kalau sambut lepas terawih, risau Aiza amukan nak tidur pulak. Jadi sambut jer lah awal, sebelum puasa. Hehehe Kali ni sambut […]

Aiza Zahiya 1st Birthday

709 Views
Assalamualaikum 30 September 2016, Aiza Zahiya genap 12 bulan. Tapi baru hari ni nak cerita dalam blog. Maafkan mommy yer Aiza..mommy tak sempat. Ada jer benda kena buat. Bila dah lapang, laptop pulak buat hal. Kena format baru. Tu yang jadi lambat update kat blog. Haih.. Walaupun tak update kat blog, tak bermakna kami tak […]

Adam Zafrie 4th Birthday

430 Views
Assalamualaikum Jumaat lepas, 3 June 2016 Adam Zafrie dah genap 4 tahun. Alhamdullilah. Sebelum ni celebrate birthday Adam kat rumah mak saya..Tahun ni, celebrate rumah mertua pulak.. rumah Mak Tok dan Tok Wan Adam kat Jitra. Tema birthday Adam tahun ni, Boboboi. Tengok gambar pun dah tahu kan.. hahahaha. Adam siap pakai baju Boboboi, topi […]

Celebrate 33th Birthday

755 Views
Assalamualaikum.. Update ringkas jer nih. Ai is busy. Hehehe. Tapi nak jugak  citer kat sini, kalau tak nanti lupa kenangan celebrate birthday. hehehe Last week, 19 November birthday saya yang ke 33. Ya..33 tahun. Dah tua makcik ni tau! Masa tu saya kat Jitra lagi..jadi celebrate dengan keluarga mertua. Mertua saya yang belikan kek, sediakan makan-makan […]

Adam Zafrie 3rd Birthday

612 Views
Assalamualaikum, 3 Jun 2015 yang lepas, Adam Zafrie genap 3 tahun. Dah 3 tahun dah manja Mummy ni.. Cepatnya!! Tak lama lagi dah nak jadi abang dah..  Sobs!! Saya memang sebak lah tiap kali tengok Adam membesar.. Ntah apa-apa jer kan.. Nowadays, Adam kemain manja ngan daddy dia. Sikit-sikit daddy, apa-apa hal daddy.. Time tidur […]

Adam Zafrie 2nd Birthday

712 Views
Sabtu lepas, 31 Mei 2014 celebrate Birthday Adam yang kedua. Birthday Adam 3 June sebenarnya, celebrate awal sebab 3 June tu Selasa.. Laki ku koroje. Lagipun nak sambut kat umah mak..kalau boleh biar lar semua ahli keluarga ada… hehehe. Takperlah Adam yer..kita sambut awal 4 hari. Boley je… Buat majlis kecik jer..memang family members jer […]