Secret Skin Kawaii Collagen Tiruan

2253 Views
Assalamualaikum..   Ni status fb saya semalam. Isu beli produk fake atau tiruan nih. Sebenarnya dah banyak kali customer tanya saya, betul ke saya jual produk original? Sebabnya harga yang saya jual murah sikit dari harga pasaran. .. Haih.. Kalau saya jual ikut harga pasaran, korang mintak diskaun. Bila saya jual murah, dah bagi diskaun siap-siap, […]

Dian’z Vit C & E

3089 Views
Assalamualaikum.. Hari ni saya tak berapa banyak kerja, mood malas pun tengah tidur agaknya. Jadi leh lar update blog kejap. Hehehehe..  Saya nak citer pasal supplement yang saya ambil untuk preggy kali kedua ni.. Dulu masa mengandungkan Adam, saya makan supplement yang KK Jitra bagi jer. Banyak jugak lar supplement yg nurse KK bagi; asid […]

Floral Mask Dian Pixy Murah

1068 Views
Iklan facial Mask pulak Kat sini ada yang guna  Floral Mask Dian’z / Dian Pixy ni? Ala…mask yang kaler purple bau lavendar tuh. Sedap bau dia.. yang paling penting, lepas pakai mask, kulit rasa tegang dan bersih. Maunya tak bersih, habis tertanggal semua sel kulit mati, blackheads dan whiteheads semua. Oleh sebab Floral Mask Dian Pixy ni […]