Misi mencari maternity blouse

1562 Views
Assalamualaikum.. Post sebelum ni saya cerita saya beli baju maternity kat Times Square dan beli online kat Summerglitz kan? Yang hasilnya, dua-dua baju tak boleh pakai.  Yang beli kat Times Square tu kecik sangat, yang beli online tu besar sangat. So, jual jer dua-dua helai baju tuh. Ada yang nak beli? Leh refer sini dan sini. […]

Maternity dan Nursing Blouse Untuk Dijual

1351 Views
Assalamualaikum.. Last week, saya beli maternity/nursing blouse dengan maternity jeans online. Beli dekat Summerglitz.  Website ni memang banyak jual baju mengandung, baju menyusu, seluar mengandung, nursing bra dan macam-macam  lagi lah. Asalnya saya cuma nak beli maternity jeans jer, sebabnya leceh lar pakai skirt. Kalau naik turun tangga, asyik terpijak kain jer. So beli lar seluar […]

SALE RAYA Halfmoon Shawl

717 Views
Bukan setakat kurung scallop jer saya buat sale, shawl pun ada SALE jugak. Memang khas untuk korang yang nak melaram raya nanti. Harga Asal Shawl Halfmoon ni RM45. Untuk sale raya ni, harga dia: Semenanjung –  RM30 sahaja. Sabah Sarawak – RM35. Harga dah termasuk postage. Shawl Halfmoon ni material dia high quality chiffon. Ada sulam […]

Sale Raya Kurung Scallop

741 Views
Salam semua..sempena raya ni, saya buat sale untuk Kurung Scallop Azalea dan Kurung Scallop Rossa. Harga asal RM70.. Harga sale raya kurung scallop RM60 (SM), Sabah Sarawak (RM65) . Harga SALE RAYA  ni dah termasuk postage tau. Memang murah sangat dah nih. Warna yang tinggal untuk kurung scallop Azalea dan Rosa:     Harga SALE ni dah […]

Long Dress, Nursing Dress, Tribal Dress, Polkadot Dress

756 Views
Sekarang ni musim orang pakai Long Dress kan? Sebab apa orang suka pakai dress? 2 sebab utama: Bila dah pakai dress, dah tak yah pening kepala nak match baju dengan seluar atau skirt. Sarung jer dress, settle. Dress sesuai digayakan ke mana sahaja. Pejabat, majlis rasmi, kenduri kendara, berjalan-jalan atau pergi shopping.Pendek kata semua tempat […]

Kurung Scallop Design Terbaru

607 Views
Salam semua..  Kurung scallop sekarang ni dah jadi hot trend kan.. sebab apa? Sebab memang cantik sangat-sangat.. kalau tak cantik takkan saya nak jual kan.. Now sy ada 2 design terbaru kurung scallop. Memang cantik, memang hot!! Setiap design ada 6 warna antaranya black, red, royal blue, magenta tiffany blue, yellow mustard dan peach. Jom […]