Astaka Morocco, Taman Botani, Putrajaya

879 Views
Last saturday, saya kebosanan. Erghh… tataw nak pergi mana. Memula nak tengok pameran Ice Age kat South City Plaza, konon-konon nak tunjuk dinasour kat Adam. Malangnya, baru sampai pintu masuk, Adam dah ketakutan. Dia dengar bunyi dinasour kat dalam tuh, dia dah buat muka cebik, peluk daddy dia kuat-kuat. Then orang yang jaga tiket pun […]

Our Krismas Holiday

707 Views
En Suami jarang cuti. Beliau adalah busy. Namun begitu, saya paksa juga beliau amik cuti a day after Christmas. Alang-alang hari rabu tu cuti Krismas, apa kata amik jer cuti hari Khamis, 26hb 12 tu. Pastu direct cuti Jumaat, Sabtu. Kan ke best cuti straight 4 hari. Eh..apsal plak cuti direct Jumaat Sabtu? Sebabnya, opis […]