Pariss Hotel Skudai Johor Bharu

1976 Views
Assalamualaikum.. Masa saya dan family pergi ke Thomas Town minggu lepas, kitorang menginap kat Pariss Hotel kat Skudai Johor Bharu. Jarak dari Thomas Town, Puteri Harbor ke hotel ni lebih kurang 15 minit jer. Lepas keluar dari Thomas Town, memang terus gi check in kat hotel ni. Sampai hotel ngam-ngam pukul 3, waktu check-in. Saya […]

Thomas Town and The Little Big Club Johor Bharu

6628 Views
Assalamualaikum Khamis minggu lepas, kami satu family ke Johor Bharu. Sajer gi jalan-jalan. Plan asal nak pergi hujung bulan ni, tapi rasa lambat nau.. Pastu somi kata, jom lah pergi terus , tak yah tunggu hujung bulan. Yeay, saya suka, saya suka!! Kitorang memang suka berjalan masa hari bekeja, sebab orang tak ramai, jalan pun […]