Produk Bayi Tropika

2201 Views
Masa lahir, rambut Adam lebat. Lepas doktor keluarkan Adam dari perut, nampak nurse bawak Adam untuk bersihkan dia. Benda pertama yang saya nampak jelas, rambut Adam yang lebat. Tapi, lepas cukur, rambut Adam jadi tak berapa nak lebat. Jarang-jarang gitu. Nampak kulit kepala dia. Rasa kesian sangat kat dia.ย Tanya group gojes blogger kt fb, diorang […]

Tambah susu badan

1567 Views
Assalamualaikum Kenapa asyik citer pasal milk booster je? Takder citer lain ke? Isk..isk..isk.. Before this kan saya citer, baby Adam susah tidur, pastu berat dia naik tak banyak. My family and friends kata, maybe baby lapar..sebab tu susah tidur.. Bila baby tak cukup tidur, dia meragam pulak. Macam mana dia nak gemuk? Tak cukupkah susu […]

Review Set Bersalin Tanamera

3762 Views
Assalamualaikum Ada yang tanya pasal set bersalin Tanamera. Ok ke tak? Jujurnya, saya tak leh nak bagiย review penuhย pasal produk ni sebab saya tak ikut cara penggunaan produk-produk Tanamera tu 100% and ada yang saya tak guna langsung. Reason: tak sempat. Sebab,16 hari pertama lepas bersalin, saya berpantang sendiri dengan bantuan En Suami sahaja. So, this […]