Secret Skin Kawaii Collagen Tiruan

2253 Views
Assalamualaikum..   NiΒ status fb saya semalam. Isu beli produk fake atau tiruan nih. Sebenarnya dah banyak kali customer tanya saya, betul ke saya jual produk original? Sebabnya harga yang saya jual murah sikit dari harga pasaran. .. Haih.. Kalau saya jual ikut harga pasaran, korang mintak diskaun. Bila saya jual murah, dah bagi diskaun siap-siap, […]

Rawat Masalah Keputihan dengan Sireh Lovely Care

4099 Views
[entry khas untuk wanita]   Assalamualaikum korang… sy nak share cucian wanita yang saya rekomen sangat-sangat untuk jaga kesihatan dan kebersihan bahagian intim wanita – Sireh Lovely Care Umunya, wanita memang selalu mengalami masalah keputihan, samada normal atau tak. Macam mana nak tahu keputihan korang tu normal ke tak? Keputihan normal:Β Lendir yang keluar dari Miss […]