Kaki plagiat dan copy paste

858 Views
Assalamualaikum.. Kepada kaki plagiat atau kaki copy paste kat luar sana.. Tolong jangan melampau sangat, boleh tak? Kalau setakat copy paste 1-2 ayat atau 2-3 perenggan, saya boleh terima lagi..Tapi 100% SEMUANYA  ko copy dari blog ni pastu letak kat blog ko, bukan setakat ayat, dengan gambar yang ada watermark tu pun ko nak rembat.. Tu […]

Hilangkan buncit selepas bersalin

3331 Views
Assalamualaikum.. Korang  ada masalah buncit selepas bersalin? Bila berdiri perut ‘nampak’ flat, tapi bila duduk, tiba-tiba jer ada spare tire keliling perut. Takpun, bila sarung jeans atau pakai skirt, terus terkeluar muffin top. Dulu saya macam ni lah. Lepas beranakkan Adam. Buncit. Huhuhu. Muffin top, spare tire tu semua memang ada. Bila duduk, terjojol keluar […]

PROMOSI VENE DAN BABY HERBAL CREAM

960 Views
Assalamualaikum.. Minggu ni saya buat Promosi Vene dan Baby Herbal Cream – khas untuk ibu dan bayi. Vene Slimming Lotion dan Baby Herbal Cream. 2 item ni produk kegemaran saya selepas bersalin ni. Baby Herbal Cream tu memang saya dah lama guna, dah 2 tahun kot guna krim ni untuk Adam. Now continue guna kat Aiza pulak. Vene […]

Persediaan Berpantang

1780 Views
Assalamualaikum.. Entry sebelum ni, saya share tentang barang keperluan yang akan saya bawa ke hospital time bersalin nanti kan? Kali ni, nak share tentang persediaan berpantang lepas bersalin pulak. Masa bersalinkan Adam dulu, saya beli full set Tanamera Postnatal Care Set. Boleh klik sini kalau nak baca.  Set Bersalin Tanamera tu ada 11 item, tapi saya tak guna semua. Set Tanamera […]