Assalamualaikum..

Update ringkas jer nih. Ai is busy. Hehehe. Tapi nak jugak  citer kat sini, kalau tak nanti lupa kenangan celebrate birthday. hehehe

Last week, 19 November birthday saya yang ke 33. Ya..33 tahun. Dah tua makcik ni tau!

Masa tu saya kat Jitra lagi..jadi celebrate dengan keluarga mertua. Mertua saya yang belikan kek, sediakan makan-makan tu semua. Alhamdulillah.. Terima kasih Mama dan Abah.

Layan gambar jer lah yer.. Di hari kejadian, Adam yang terlebih excited macam birthday dia pulak Gambar Aiza tak ada, sebab dia tengah tidur dalam bilik. Baru lah boleh celebrate birthday dengan penuh perasaan.  Hehehe.

Oreo Cheese Kek yang sangat sodap!!!

Oreo Cheese Kek yang sangat sodap!!!

 

Adam yang sangat excited sambut birthday..

Adam yang sangat excited sambut birthday..

 

Seronok betul Adam potong kek

Seronok betul Adam potong kek

Menu malam tu: Nasi Arab

Menu malam tu: Nasi Arab

Dapat hadiah dari Abah dan Mama

Dapat hadiah dari Abah dan Mama

Sampai hari ni, Adam asyik nyanyi lagu Happy Birthday. Hehehe.