Assalamualaikum..

Ada beberapa readers/customer  tanya saya, “Sis nanti lepas bersalin tak ambil order ke?”

Ya adik-adik comel, kakak-kakak sayang..  Lepas bersalin nanti, saya cuti. Close order. Suri rumah pun nak ada cuti bersalin jugak. Hehehehe. Tapi, inshaAllah tak lama.  Dalam 2 -3 minggu macam tu. Asalnya, nak cuti rehat sebulan, tapi kesian pulak kat customer. Sebabnya, ramai plan nak order hujung bulan ni.. Masalahnya, kalau hujung bulan ni, rasanya memang saya tak ambil order.

Sebabnya, EDD (tarikh jangkaan bersalin) saya hujung minggu depan. Ni jangkaan doktor sahaja. Mungkin baby keluar awal, mungkin tak mo keluar macam Adam. Adam dulu, lewat 6 hari dari tarikh EDD, dah induce dua kali pun totap tak mo keluar. Sudahnya, doktor keluarkan Adam ikut tingkap. Ha.. gitu cara Adam keluar. Huhuhu.

So, bila customer saya tanya bila saya start cuti bersalin, saya tak boleh bagi exact date. Cumanya, kalau nak korang nak order apa-apa hujung bulan ni,  time tu rasanya saya baru bersalin, perlukan masa nak rehat dan fokus kat baby. Jadi memang tak boleh ambil order. Maaf sangat-sangat.

Bulan depan, bulan 10, inshaAllah, ada yang akan tolong saya ambil order dan uruskan order.. Jadi, yang mana gaji hujung bulan 9 ni, boleh submit order bulan depan yer.

Kalau korang tak leh nak tunggu sampai bulan depan, maka  submit lah order korang sekarang, sebelum saya bersalin. Ramai customer saya buat macam tu. Diorang beli siap-siap sebelum saya bersalin. Terima kasih yer.. Rezeki adik baby. Alhamdullillah..

Ada yang belum tahu ke saya jual produk apa? Ok..saya listdown kat bawah ni antara produk yang saya jual

  • Secret Skin White Kawaii Collagen
  • Kawaii Collagen  Phyto stemcell Skincare
  • Ephyra Collagen
  • Ephyra Skin Bar
  • Vene Slimming Lotion
  • Produk Bayi Tropika
  • Sireh Lovely Care

Info produk, korang boleh tengok kat page saya yer: ZM Health and Beauty. Harga, pastinya lebih murah berbanding harga pasaran.

 

P/s:

Sementara belum bersalin ni, selain dari uruskan order-order customer, saya juga melantak itu ini dengan jayanya. Kang dah bersalin kena pantang makan pulak.

 

Makan puas-puas sebelum beranak

Makan puas-puas sebelum beranak