Assalamualaikum

Sekarang saya jual Ephyra jugak. Lebih murah dari harga pasaran.. Ha..suka tak? suka tak?

Sebelum ni kan saya ada review kolagen Ephyra, Secret Skin White dan Satin Skinz kan? Dalam review tu saya kata harga Ephyra agak mahal kan..? Guess what…? Now stokis saya salah satu stokis yang jual Ephyra, and of course as her dealer, saya dapat special price. Bila saya dapat special price, saya pun boleh beri special price untuk customer saya. Serius.. ni harga kasih sayang khas untuk korang.

Harga Pasaran untuk Ephyra Rm197/box kan? Time promosi masa bulan posa hari tu pun RM189/box. Untuk korang, saya jual Ephyra ni murah jer lah.

  Ephyra Premium 30 sachets: RM170.00 sahaja.

FREE Postage ke Semenanjung Malaysia. Sabah Sarawak tambah RM5 yer.

FREE SHAKER. 

 ORIGINAL

Untuk pembelian, boleh sms/wassap : 012-692 2025. NO PHONE CALL PLS. 

1 kotak Ephyra Premium ada 30 sachet. Sehari 1 sachet. Tahan Sebulan.

Cadangan Pengambilan Ephyra:

1 sachet sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur. Untuk kesan lebih efektif, 2 sachet sehari, diambil pada waktu pagi dan malam.

Saya sendiri pernah guna, dan memang puas hati sangat-sangat dengan hasilnya. Saya ambil 1 sachet jer sehari. Memang berkesan. Tapi yer lah, nak maintain tetiap bulan, memang menggigil jugak kan? Now, bila stokis jual murah, boleh lar saya share rezeki ni dengan korang. Pada yang belum pernah cuba Ephyra, saya share sikit info pasal Ephyra lah yer:

 

jual ephyra murah

Apa itu Ephyra

Khasiat dan Keistimewaan Ephyra

Khasiat dan Keistimewaan Ephyra

Bahan yang terdapat dalam ephyra

Bahan yang terdapat dalam ephyra

Khasiat dan bahan yang digunakan

Kenapa perlu pilih Ephyra

Lagi Manfaat Ephyra

Lagi Manfaat Ephyra

Kat gambar atas ni, point No 1, 3 dan 4 memang saya akui sangat! Lepas makan Ephyra, somi puji kulit saya cerah berseri-seri. Saya ambil Ephyra masa bulan posa, masa tu Adam masih menyusu badan, Alhamdulillah,  susu tak drop pun. Walaupun posa, cukup susu badan saya untuk Adam. Dan sepanjang hari berpuasa, saya tak letih, tak lembik pun. Cergas bertenaga!

Memang saya recommend untuk ibu-ibu yang nak ganti posa tu tapi anak masih menyusu badan, ambil lah supplement sebelum sahur. Contoh supplement yang korang boleh ambil Ephyra ni lah. Nak ambil supplemen lain pun boleh.. nak makan kurma pun boleh.. tak ada masalah. Cuma ambil lar supplement supaya korang tak gigil-gigil menahan lapar semasa berpuasa.

Antara Testimoni Ephyra:

testimoni Ephyra 5

testimoni 12

 

testimoni 8

testimoni 10

testimoni ephyra 4 testimoni 18

testimoni 6

 

Untuk testimoni lain, pasal Ephyra boleh tambah susu badan, testimoni Ephyra untuk kecantikan kulit dan kesihatan badan, korang leh visit  page fb saya: ZM Health and Beauty.  Ada saya share kat situ.

Kalau ada yang nak beli ephyra murah, boleh beli dengan saya. Dijamin Orignal.

Ephyra Premium 30 sachets: RM170.00 sahaja

FREE Postage ke Semenanjung Malaysia. Sabah Sarawak tambah RM5 yer.

FREE SHAKER. 

 ORIGINAL 

Untuk pembelian, boleh sms/wassap : 012-692 2025. NO PHONE CALL PLS. 

Cara untuk semak samada produk Ephyra tu original ke tak, boleh scan QR Code yang ada kat kotak Ephyra tu

Cara semak Ephyra Original

Cara semak Ephyra Original