Family Photoshoot

Dah lama berangan nak buat family photoshoot. Akhirnya tercapai jugak impian. Hehehe. Amik gambar kat studio , senang nak posing-posing sambil layan budak Adam tuh.. Shoot kat Sweetlite Creation, kat Wangsa Maju. Kalau tak sebab nak photoshoot nih, memang kami laki bini tak sampai Wangsa Maju. Huhuhu. Nampak benar ‘rajin’ berjalan kan… wakakakaka.

Sesi photoshoot adalah mencabar sebab Adam tak bagi kerjasama. Seb baik yang amik gambar tu pro, so the pictures turn out nice. Kelakar ok gelagat Adam dlm gambar. Mostly gambar dia tengah marah. Marah kat mummy dia. Apsal ntah, tak nak kawan ngan Mummy. Nak ngan Daddy dia jer. Huh. Mencik.

Ni antara gambar yang molek sikit. Hehehe.

DSC_0116

Main sama sama

Baling bola kat Daddy

DSC_0120

Senyum…

DSC_0124

Adam tak nak ngan Mummy, nak ngan Daddy

DSC_0191

Kiss sikiiit…

 

DSC_0218

Pandang atas pulak..

 

DSC_0258

Adam senyum tak ikhlas

 

DSC_0262

“nak apa? I’m busy” kata Adam

 

DSC_0283

Adam kaya…kaya.. muahahahaha

 

For 1 hour photoshoot, caj cuma RM50. Cheap kan. Tp cuma dapat softcopy jer la. Tak sure dia edit ke tak, coz mmg dalam CD tu, gambar dia camni. Saya tak edit pun gambar ni. Ni memang gambar straight from CD. Heh.