Kaki ku mula bengkak

823 Views
Masa kandungan saya 21 or 22 minggu, kaki saya mula bengkak terutamanya kawasan pergelangan kaki.Β Time tu dah rasa pelik sangat. Eh..baru 5 bulan kaki dah bengkak. Bukankah dah dekat bersalin nanti baru start bengkak kaki. Ni apsal dah bengkak2 lak kaki aku nih. Time ni saya cakap sorang-sorang dalam bilik mandi sebab saya perasan kaki […]

I’m back~~

602 Views
Kini saya kembali..back to blogging world. Hampir setahun saya tidak berblogging. And this is my 4th blog. Asyik tukar blog jer keja kau kan.. hubungan sy dan blog adalah on-off relationship. Tiap kali rasa nak berblog, saya create blog baru. Bila dah bosan, tinggal macam tu jer. Owh..keji keji.. πŸ˜› Latest saya berblog adalah tahun […]