Oleh sebab ramai yang pm, sms, wassap tanya harga produk Tropika.. Makanya saya tepek kat sini senarai harga pasaran produk Tropika.

Senarai produk Tropika dan harga

Senarai produk Tropika dan harga

Ni harga pasaran yer. Harga yang saya jual, adalah harga istimewa. Harga kasih sayang. Yang pastinya, lebih murah! Kalau nak tahu berapa, boleh sms/wassap saya di 012-6922025. Saya jual Produk Tropika Murah khas untuk pelanggan-pelanggan kesayangan saya. Lagi banyak korang beli, lagi banyak diskaun yang saya bagi.

Top seller item:

Best Seller - Baby Herbal Cream

Best Seller – Baby Herbal Cream

Yang paling banyak orang beli, Baby Herbal Cream Tropika. Mula-mula beli satu jer, bila diorang dah tahu keberkesanan krim ni, next order mesti order 2,3 kotak. Sebab nak jimat kos postage. Untuk regular customer pulak, memang saya bagi  diskaun istimewa.

Harga saya jual, belum termasuk kos postage yer. Kos postage ke semenanjung RM6, sabah sarawak Rm9.

Kalau ada yang nak beli Produk Tropika murah, boleh beli dengan saya.  Cara pembelian / membuat pesanan:

  • Nak pm kat fb boleh: ZM Health and Beauty
  • Sms/wassap pun boleh: 012-6922025
  • emel pun boleh: zilamahadi@gmail.com

Mana-mana yang korang rasa senang lah. If saya lambat reply, maknanya saya tak perasan mesej..Mungkin tengah layan Adam atau buat kerja rumah. Maklumlah, saya ni kan fulltime housewife. Jual produk Tropika ni pendapatan sampingan sajer. Jangan risau, semua mesej,pm, sms, wassap..akan saya  reply secepat mungkin.

Penghantaran pulak.. yang mana bayar before 3 petang, barang akan dipos pada hari yang sama. Yang mana bayar selepas 3 petang, barang akan di pos keesokan harinya. Sebabnya jadual saya pos barang memang pukul 3 petang yer.

Oh ya, nak borong pun boleh tau.. kalau beli borong, harga laaagiiii murah. Tak mau ka? Tapi kena beli banyak lar yer.. bukan setakat 2, 3 botol.. hehehe.

Apa tunggu lagi..jom beli produk Tropika dengan harga lebih murah untuk anak-anak. Produk berasaskan bahan semulajadi, tanpa bahan sintetik tiruan, tanpa pewangi tiruan, tanpa bahan kimia berbahaya. Selamat dan sesuai untuk kulit lembut anak anda.