Assalamualaikum..

Minggu ni saya buat Promosi Vene dan Baby Herbal Cream – khas untuk ibu dan bayi.

Promosi Vene dan Baby Herbal Cream

Promosi Vene dan Baby Herbal Cream

Vene Slimming Lotion dan Baby Herbal Cream. 2 item ni produk kegemaran saya selepas bersalin ni. Baby Herbal Cream tu memang saya dah lama guna, dah 2 tahun kot guna krim ni untuk Adam. Now continue guna kat Aiza pulak. Vene ni pulak, baru 2 bulan guna.. lepas bersalin terus guna.. memang suka sangat dengan hasilnya. Spare Tyre atau Muffin Top kat perut dah tak ada ok!

Sebab tu saya buat Promosi Vene dan Baby Herbal Cream ni.

Kene Vene penting untuk ibu-ibu lepas bersalin?

  • bantu ibu buang lemak berlebihan ketika mengandung
  • bantu ibu buang angin dalam badan
  • bantu ibu untuk firmkan balik kulit-kulit yang menggeleber
  • bantu ibu bentukkan balik shape badan.
  • bantu ibu pudarkan strecth marks

Percayalah cakap saya, Vene Slimming Lotion, berkesan untuk semua perkara di atas. InshaAllah. Sebab saya sendiri guna. Dan saya sangat-sangat puas hati dengan hasilnya.

Saper kata bersalin czer susah nak kurus, perut buncit?  Tak semestinya. Cuba sapu Vene.. inshaAllah.. hilang lelemak berlebihan kat badan tu. Tak susah nak kurus dan langsing dengan Vene. Mudah dan selamat. Tak effect kat baby. Sebab sapu kat kulit jer.. bukan ubat kurus  yang jenis kena makan, yang mungkin bahaya untuk breastfeed baby tuh!

Kenapa Baby Herbal Cream penting untuk bayi?

  • bantu elakkan kembung perut pada bayi
  • bantu elakkan masalah angin atau colic
  • bantu rawat masalah selsema, batuk dan kahak
  • bantu baby tidur lena sepanjang malam
  • bantu kurangkan simtom asma anak-anak

Baby Herbal cream ni pun, saya sangat rekomen untuk ibu-ibu yang ada baby atau anak kecik. Alhamdullilah, so far Baby Herbal Cream memang berkesan untuk semua di atas. Rasanya, ibu-ibu kat Malaysia dah tahu pasal keberkesanan krim ni. Saya dah jual krim ni setahun. Permintaan memang tinggi. Customer saya memang akan repat order sebab krim ni bantu baby diorang untuk semua masalah di atas. Sama macam Vene, krim ni pun ada kelulusan KKM.

Info Ringkas Vene

Info Ringkas Vene Slimming Lotion

Info ringkas Baby herbal Cream

Info ringkas Baby herbal Cream

 

Kalau ada yang nak beli vene dan baby herbal cream ni, boleh sms/wassap saya di 012-692 2025.  Nak beli set macam promo kat atas, atau nak beli asing pun boleh.  Just bagitahu lah, nak beli apa.

SMS atau WASSAP sahaja tau.

Tak mo la call-call ni.. Kadang-kadang saya memang tak angkat phone, sebab sibuk buat itu ini. Saya ni surirumah anak dua, nak uruskan anak, uruskan  kerja-kerja rumah, uruskan bisnes dan order customer.. semua buat sendiri. tak menang tangan. jadi better sms/wassap jer. Saya boleh baca sms/wassap korang.. dan akan balas secepat mungkin.

So plssss..NO PHONE CALL PLSSSSS.