Assalamualaikum..

Atas permintaan customer-customer saya,  sekarang saya pun jual sabun Ephyra Skin Bar ni. Sebelum ni memang tak jual, tapi bila ramai yang tanya.. Makanya, haruslah kita jual kan. Rugi lar kalau tak jual kan. Memang best eh sabun ni?

Saya tanya sebab saya belum guna sabun ni. For now saya guna pencuci muka Argan Hydrating Cleanser dari Secret Leaf. Alhamdullilah, saya dah tak ada masalah kulit. So malas lah pulak nak tukar pencuci muka lain. Kulit saya ni pulak jenis setia, pastu sensitip pulak. Bila dia dah serasi dengan pencuci muka tu, jangan ngengada nak tukar-tukar. Merajuk dia nanti. Terus kuar jerawat berketul-ketul. Memang gitulah. Tak boleh suka-suka tukar pencuci muka. Sebab tu saya belum try lagi Ephyra Skin Bar ni.

Jadi, maaf sangat-sangat, saya belum boleh bagi pendapat peribadi tentang sabun ni. Tapi dari testimoni dan review pengguna sabun Ephyra Skin Bar ni, rata-rata memang puas hati dan kata memang berkesan rawat masalah kulit.

Masalah kulit macam mana yang Ephyra Skin Bar boleh bantu?

image_1

Ha.. korang ada masalah kulit seperti di atas? Maka, haruslah anda cuba Ephyra Skin Bar ni tau. Macam saya ni, ada masalah resdung. Kadang-kadang muka/hidung saya gatal-gatal. Salah satu kelebihan  Ephyra Skin Bar; boleh rawat masalah resdung.OK, Ai dah tergoda. Macam kena cuba jugak sabun Ephyra Skin Bar nih. Nak habiskan dulu pencuci muka sekarang, pastu nak try sabun Ephyra ni pulak.

 Ephyra Skin Bar  

Harga RM39.00

Kos Postage ke semenanjung RM7, Sabah Sarawak RM10

Untuk pembelian, boleh sms/wassap 012-692 2025 (NO PHONE CALL PLSS)

Bahan-bahan yang digunakan dalam sabun Ephyra Skin Bar pun, bahan-bahan berkualiti tinggi. Saya kalau bab penjagaan kulit ni, memang saya extra careful bab bahan. Saya tak mo skincare produk  yang guna bahan kimia banyak-banyak tu terutamanya yang guna paraben/merkuri/hydroquinone tuh. Ephyra Skin Bar tak ada bahan-bahan tu semua. Nak tahu apa bahan-bahan Ephyra Skin Bar dan khasiat setiap bahan yang digunakan?

Jom tengok kat bawah ni.

Bahan-bahan dalam Ephyra Skin Bar

Bahan-bahan dalam Ephyra Skin Bar

Jom kita baca testimoni pengguna sabun Ephyra Skin bar pulak.

testimoni 1 testimoni 2 testimoni 3 testimoni 4 testimoni 5 testimoni 6 testimoni 7

 

Ada banyak lagi testimoni Ephyra Skin Bar ni. Saya tak share semua. Kang penuh quota space blog ni kang. Huhuhu. Kalau korang nak baca lagi testimoni sabun Ephyra Skin Bar ni, korang boleh google jer, memang ada banyak!

 Ephyra Skin Bar  

Harga RM39.00

Kos Postage ke semenanjung RM7, Sabah Sarawak RM10

Untuk pembelian, boleh sms/wassap 012-692 2025 (NO PHONE CALL PLSS).

Pos inshaAllah setiap hari Isnin – Jumaat sahaja

harga

Maaf, tak boleh jual lebih murah, sebab harga kos yang HQ jual memang dah mahal.  Ya.. sabun ni memang mahal. tengok lah bahan-bahan yang digunakan, semua bahan berkualiti tinggi. Sebab tu lah mahal. Pastu harga yang HQ jual, ada GST lagi tau. Tapi saya serap jer lah kos GST tu. Saya tak caj kos GST tu kat customer saya.. Sebab tu tak boleh jual murah lagi.

Sabun Ephyra Skin Bar ni, seketul boleh tahan 2 bulan. So actually, tak lah mahal mana kan. Sebab tahan 2 bulan. Guna sabun ni 2-3 kali sehari dah mencukupi.

Tips: Sebelum guna, bahagi dan potong 4 dulu sabun ni. Guna 1 ketul dalam satu masa. Bila dah habis, ambil ketulan lain pulak. Jangan terus guna sebiji besar tu, nanti cepat habis. Bila bahagi 4, lambat sikit sabun ni habis

Cara guna sabun Ephyra skin bar:

  • Basahkan sabun Ephyra skin bar dengan air, gosok hingga berbuih sedikit dan kemudian terus sapu pada muka.
  • Urut seketika dalam gerakan membulat dalam 2-3 minit. Untuk kulit bermasalah, boleh urut lama sikit dalam 4- 5 minit.
  • Kemudian bilas muka dengan air.

Lepas cuci muka, boleh lar pakai toner / pelembab muka korang. Tak kisah lar brand apa pun. Tapi kalau boleh, gunakan lah produk skincare yang natural based yer.

Untuk kesan lebih baik, ambil sekali kolagen Ephyra. Hehehe.

Kalau ada yang nak beli sabun ni sekali dengan kolagen Ephyra, saya boleh bagi harga murah.

Harga pasaran Ephyra Premium 30 sachets + Ephyra Skin Bar RM236.00

Set combo ( Ephyra Premium 30 sachets + Ephyra Skin Bar ) RM210 sahaja.

FREE Shaker. FREE POSTAGE ke semenanjung Malaysia.

Untuk pembelian, boleh sms/wassap 012-692 2025 (NO PHONE CALL PLSS).

Set combo Ephyra Kolagen + Ephyra SKin Bar

Set combo Ephyra Kolagen + Ephyra SKin Bar

Klau nak beli Ephyra Kolagen sahaja pun boleh.

Ephyra Kolagen Premium Pack (30 sachets) RM170.00

FREE Shaker. FREE Postage ke semenanjung Malaysia. 

Untuk pembelian, boleh sms/wassap 012-692 2025 (NO PHONE CALL PLSS).

Pos inshaAllah setiap hari Isnin – Jumaat. 🙂

Saya jual PRODUK ORIGINAL SAHAJA. Harap maklum.