Semalam saya gi kedai stokis beli produk Tropika untuk customer. Alang-alang gi sana, saya beli sekali Secret Skin White Kawaii Collagen ngan bedak Chriszen. Dua-dua produk ni first time beli and nak tengok best ke tak..

Anyway, bila staff stokis tu pack barang, kemain banyak lagi benda dia masukkan dalam plastik. Memula dia masukkan Secret Skin White Kawaii Collagen sampai 2 botol. Saya tanya la..apsal dapat dua?Ddia kata ni packaging baru. Satu botol ada 35 sachet. So,2 botol dapat 70 sachet! Wow!! Pastu dia masukkan sekali sebotol Secret Skin White Kawaii Collagen tablet ngan sebotol ibu jerawat. Ibu jerawat ni kira krim jerawat lar. Pastu dapat papar bag sekali. Gilar banyak FREE GIFT.

Ni yang saya dapat semalam.

Secret Skin White Kawaii Collagen Murah

Secret Skin White Kawaii Collagen

 

Banyak kan? Normal Price RM170 dapat 1 botol (60 sachet ) jer kan… But now..apa yang saya dapat:

  • 2 jars x 35 sachets.Total 70 sachets (Tahan 2 bulan!)
  • Free 1 botol tablet Kawaii
  • Free krim ibu jerawat
  • Free paperbag

Best giler ni. Semua ni tahan 2 bulan wei! Tak perlu nak topup tetiap bulan. Kalau ada yang nak dapakan Secret Skin White Kawaii Collagen  + FREE GIFTS harga extra-extra kasih sayang, sms/wassap saya di 012.692.2025 tau. Saya punyer price lebih murah dari RM170. Campur postage pun masih lagi murah tau..

Cepat-cepat order, benda-benda ni free ni terhad. Sementara stok masih ada.

– Secret Skin White Kawaii Collagen murah