Assalamualaikum..

Entry ni cuma nak bagitahu, saya ada jual set Skincare Kawaii Collagen jugak.. Start jual since pertengahan bulan 4, baru hari ni nak up kat blog… Tapi kalau kat page saya ZM Health and Beauty, memang saya dah promote skincare ni.

Pada yang belum tahu, Secret Skin Kawaii Collagen sekarang dah keluarkan set skincare. Nama set ni Set Skincare Kawaii Collagen Phyto Stem Cell.

Skincare Kawaii Collagen Phyto Stemcell

Skincare Kawaii Collagen Phyto Stemcell

Setiap set mengandungi

1. SERUM MALAM (Phyto stemcell Serum) KKM NOT 150301031K
~ Inovasi teknologi terbaru untuk kesan maksima terhadap semua kulit bermasalah
~ kulit terlihat putih berseri seawal 1 hari shj
~ Jeragat tebal makin menipis dalam masa 1 minggu
~ Parut jerawat & parut kehitaman pudar seawal 3 hari
~ Pori-pori tertutup & mengecil dalam masa 1 minggu

 2. SERUM SIANG (Phytocelltec Serum) KKM NOT 150301032K
~ SPF40 untuk menghalang terik matahari
~ menghaluskan kulit seawal 1 hari
~ melicin & menegangkan kulit seawal 3 hari
~ kulit terlihat kemerah-merahan berseri-seri tanpa pengelupasan
~ Gabungan teknologi tradisi & moden utk impak kesan yang lebih cepat

3. Miracle Brightening Soap – KKM NOT 141202210K

~Memudarkan parut jerawat
~ Mengawal sebum & minyak berlebihan
~ Menghalus & melicinkan kulit
~ Menutup pori-pori terbuka
~ Menyamarata tona kulit

PERCUMA SERUM JERAWAT (Acne Serum) KKM NOT 141100992K
**sementara stok masih ada
~ mengecutkan jerawat dgn pantas dlm masa 3 hari

Harga Pasaran untuk set ni RM127.00

Harga saya jual RM110.00. FREE Postage ke Semenanjung Malaysia. Sabah Sarawak tambah RM5 yer.

Untuk pembelian, boleh sms/wassap: 012.692.2025

Kalau boleh, sms/wassap jer yer. Tak perlu call. Sebab kadang-kadang masa tu saya tengah masak, atau tengah tidurkan Adam.. jadi untuk jawab phone tu memang leceh lar kan. Harap faham yer.

Cara penggunaan set skincare ni:

Cuci muka dengan Secret Skin Miracle Brightening Soap. Lepas tu sapu serum siang waktu siang, sapu serum malam waktu malam sebelum tidur.

Mudah jer. Lepas sapu serum tu, korang boleh sapu krim muka/ foundation korang. Tak ada masalah.

Yang Serum Jerawat FREE tu, kalau korang ada masalah jerawat, sapu serum tu kat kawasan yang ada masalah jerawat sahaja pada waktu malam sebelum tidur. Tak perlu pakai sekali dengan serum malam.. Maknanya kalau malam ni dah sapu serum jerawat, tak perlu sapu night serum. Malam esok sapu night serum. Malam lusa kang sapu serum jerawat pulak. Selang seli setiap malam sampai masalah jerawat hilang. Bila dah tak ada jerawat, dah tak perlu sapu serum jerawat tu.

 

Testimoni Set Skincare Kawaii Collagen

Testimoni Set Skincare Kawaii Collagen

Selain Dr Harlina, Heliza Helmi pun guna set skincare ni tau. Dua-dua selebriti ni memang boleh dipercayai kredibiliti diorang kan. So korang pun tak perlu lar ragu-ragu dengan produk ni yer. Kelulusan KKM pun ada.

Again:

Harga Pasaran untuk set ni RM127.00

Harga saya jual RM110.00. FREE Postage ke Semenanjung Malaysia. Sabah Sarawak tambah RM5 yer

Untuk pembelian, boleh sms/wassap: 012.692.2025. NO PHONE CALLS PLS .