Ephyra Murah

1714 Views
Assalamualaikum Sekarang saya jual Ephyra jugak. Lebih murah dari harga pasaran.. Ha..suka tak? suka tak? Sebelum ni kan saya ada review kolagen Ephyra, Secret Skin White dan Satin Skinz kan? Dalam review tu saya kata harga Ephyra agak mahal kan..? Guess what…? Now stokis saya salah satu stokis yang jual Ephyra, and of course as her […]

Ephyra VS Satin Skinz VS Secret Skin White Kawaii Collagen

6796 Views
Ada banyak kolagen kat pasaran. tapi baru 3 jenis yang saya dah cuba;  Ephyra, Satin Skinz dan secret skin white kawaii collagen. Bila umur dah 30++  ni kan, memang dah tak boleh nak lari dari tanda-tanda penuaan. Tapi, bukan itu punca utama saya ambil collagen. Ephyra Collagen Collagen pertama yang saya ambil, Ephyra. Masa tu Ramadhan 2013. Time […]

Secret Skin White Kawaii Collagen Murah!!

748 Views
Semalam saya gi kedai stokis beli produk Tropika untuk customer. Alang-alang gi sana, saya beli sekali Secret Skin White Kawaii Collagen ngan bedak Chriszen. Dua-dua produk ni first time beli and nak tengok best ke tak.. Anyway, bila staff stokis tu pack barang, kemain banyak lagi benda dia masukkan dalam plastik. Memula dia masukkan Secret Skin […]