Makeup Secretleaf

683 Views
Assalamualaikum Sekarang saya dah tak jual produk secretleaf. Tapi saya masih guna produk dia. Saya beli direct kat website Secretleaf jer. Senang. Last year Secretleaf buat YES sale. Setiap kali Secretleaf buat YES sale, harga memang murah sangat tau. Sometimes boleh dapat separuh harga. Rugi lah kalau tak beli kan. Jadi saya beli makeup secretleaf. […]

Review Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation

657 Views
Assalamualaikum Baru-baru ni saya pergi ke booth Lancome kat IOI Mall Putrajaya. Sebab nak redeem sample LancomeTeint Idole Ultra Wear Foundation. Inilah rupa botol foundation tu. Tapi yang saya dapat sample kecik jer. Hehehe. Dah nama pun sample kan.. Masa kat booth Lancome tu, staff kat sana suruh saya pilih shade yang sesuai dengan kulit saya. Dia bagi […]

Review Bedak Chriszen

8102 Views
September lepas saya ada mentioned saya beli bedak Chriszen kan. Guess what? Bedak tu ada lagi..lom habis.. Dah almost 4 bulan, baru separuh luak kot.. . Saya kan surirumah, jarang keluar rumah.. Jadinya, memang sesekali jer lah saya pakai Chriszen ni. Pastu everytime guna bedak ni, saya guna sikit-sikit jer. Light-light gitu…sebab saya tak suka […]