Cerita Raya 2018

437 Views
Assalamualaikum Dah lebih seminggu kita sambut Syawal. Best ke raya tahun ni? Raya kami tahun ni… tak macam raya. Raya pertama tahun ni, kami beraya di Jitra. Oleh sebab kami memang dah duduk rumah mertua, jadi memang tak ada lah persiapan nak balik kampung tu semua. Orang lain sibuk menghias rumah,  kemas beg balik kampung, […]

Waterpark Jitra

4096 Views
Assalamualaikum Tahu tak, ada waterpark di Jitra tau sekarang nih.. nama waterpark tu Fantasia Aquapark. Waterpark ni terletak di Tasik Darulaman, Jitra. Fanatasia Aquapark ni dah bukak penghujung tahun lepas lagi. Adam pun dah lama berzikir nak main pool, nak main pool.. jadi kami pun bawaklah Adam ngan Aiza pergi waterpark tu. Kami pergi hari Isnin, […]

Video Journal

560 Views
Assalamualaikum Selamat Tahun Baru semua.. Biasanya orang buat azam atau matlamat baru setiap kali tahun baru kan.. Tapi saya tak pernah ada azam atau matlamat setiap kali tahun baru. Bagi saya,errmm.. tak perlu. Kalau saya rasa nak buat, saya buat jer.. Tak perlu tunggu tahun baru. Saya tak kata buat azam baru atau teruskan azam lama setiap […]

Cerita Raya 2017

801 Views
Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya. Dah hampir 3  minggu kita sambut Syawal kan? Tapi saya baru nk up cerita raya.  Sebabnya saya baru jer balik rumah malam Isnin lepas. Ha..kemain lama lagi balik beraya  kan.. Padahall… Ok..meh saya cerita kisah raya kami tahun ni. Raya pertama tahun ni, sambut kat belah saya. Macam biasa, setiap […]

Cerita Raya 2016

723 Views
Assalamualaikum Dah masuk minggu ketiga raya, baru hari ni nak cerita pasal raya. Kah kah kah. Raya kali ni, raya pertama kami bersama Aiza Zahiya. Tahun lepas raya bertiga, raya tahun ni 2016, kami beraya berempat. Alhamdullillah. Hari raya pertama tahun ni, kat Jitra. Belah En Suami.. Eh.. tahun lepas raya pertama kat Jitra, tahun ni pun kat […]

Cerita Raya 2015

984 Views
Assalamualaikum.. Dah seminggu kita menyambut Syawal. Rasanya belum terlambat untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk pembaca blog ni. Maaf, agak lewat wish raya sebab kesihatan tak berapa baik. Sekarang ni pun, ntah lah kenapa, tulang pinggul saya sakit, susah sangat nak bergerak kesana kemari. Tataw lah, sebab saya salah duduk kah? salah urat kah? Nak […]