Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/webartzo/public_html/zilamahadi.com/wp-includes/compat.php on line 502

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/webartzo/public_html/zilamahadi.com/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/webartzo/public_html/zilamahadi.com/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Kaison Archives - Zila Mahadi

Kaison di Alor Setar

638 Views
Assalamualaikum Nak bagitahu, Kaison dah ada di Alor Setar. Kat Aman Sentral. Tingkat 2, sebelah Parkson. Sajer la saya bagitahu kat sini, kot-kot ada orang belah utara yang suka pergi Kaison macam saya ni. Untuk yang tak tahu, Kaison ni kedai barang – barang perhiasan rumah, contohnya macam langsir, bantal, frame gambar, wallpaper, bunga bunga, […]

Tampal Wallpaper Kaison Lagi

1105 Views
Assalamualaikum.. Baru jer siap tampal wallpaper kat bilik tidur. Tampal wallpaper Kaison lagi. Sebelum ni kami pernah tampal wallpaper Kaison kat rumah sewa lama kat Seri Kembangan. Ada saya cerita kat sini. Masa kami pindah keluar, masih elok lagi wallpaper tu kat dinding. Sebelum pindah Jitra, saya dah bagitahu awal-awal kat En Suami, saya nak […]

Operasi tampal wallpaper bilik Adam

9053 Views
Assalamualakum, Sabtu lepas, kami laki bini melancarkan operasi menghias bilik Adam. Hehehe. Dah lamaaaaaa sangat saya berangan nak hias bilik Adam, tercapai jugak akhirnya. Mih mih mih. Ni keadaan bilik Adam sebelum dihias Suram, muram jer rupa bilik ni. Jangan kata Adam, saya pun nyampah nak dok dalam bilik ni. Cat bilik ni dah buruk […]

Misi mencari wallpaper di Kaison

12428 Views
Assalamualaikum Hari ni misi mencari decoration untuk bilik Adam. Dah lama plan nak beli wallpaper untuk bilik Adam. Sebelum ni cari wallpaper kat Kaison KL Festival City, wallpapper yang ada tinggal sikit jer.. Design yang ada time tu, alahai…tak berkenan kitorang laki bini tengok. So bila Kaison update kat fb, ada new outlet kat Sunway Putra.. laju-laju saya ajak somi […]