Ephyra Murah

1714 Views
Assalamualaikum Sekarang saya jual Ephyra jugak. Lebih murah dari harga pasaran.. Ha..suka tak? suka tak? Sebelum ni kan saya ada review kolagen Ephyra, Secret Skin White dan Satin Skinz kan? Dalam review tu saya kata harga Ephyra agak mahal kan..? Guess what…? Now stokis saya salah satu stokis yang jual Ephyra, and of course as her […]

Ephyra VS Satin Skinz VS Secret Skin White Kawaii Collagen

6797 Views
Ada banyak kolagen kat pasaran. tapi baru 3 jenis yang saya dah cuba;  Ephyra, Satin Skinz dan secret skin white kawaii collagen. Bila umur dah 30++  ni kan, memang dah tak boleh nak lari dari tanda-tanda penuaan. Tapi, bukan itu punca utama saya ambil collagen. Ephyra Collagen Collagen pertama yang saya ambil, Ephyra. Masa tu Ramadhan 2013. Time […]