Promosi Telekung Sulam

1126 Views
Assalamulaikum Sempena musim raya haji ni, ada promosi untuk Telekung Sulam Ameena tau.   Telekung Sulam Ameena Harga Asal: RM165  Harga Promosi Raya Haji 1 pasang : RM120 (SM)/ RM130(SS)  3 pasang: RM300(SM)/RM330(SS)  Promosi sah hingga 31 August 2017 sahaja Beli sepasang pun dah jimat RM45. Beli 3 pasang jimat RM195. Banyak sangat diskaun dia tu […]

Bercuti ke Kelantan

3645 Views
Assalamualaikum, Saya nak share kenangan saya berjalan ke Kelantan bulan lepas.  Dah lama sangat saya tak ke Kelantan. Last pegi dulu darjah 4 rasanya.. 24 tahun silam.. Ha.. lama tak? Jadi, bila bapa mertua ajak ikut dia pergi Kelantan, melompat saya kata nak ikut! Dari Jitra ke Kota Bharu, 7 jam jugak perjalanan. Jadi haruslah […]

Aiza Zahiya 3 Months Old

945 Views
Assalamualaikum.. Aiza dah 3 bulan.. sama macam Adam, saya nak update perkembangan Aiza sebagai kenangan . Seronok bila baca balik nanti. Aiza, dah 3 bulan.. dah ada akal angkat bontot mintak didukung. Suka makan tangan sendiri . Suka main air liur sampai basah baju Perasan tak, rambut Aiza terpacak ke atas.  Ikut rambut mommy lar ni, lurus […]

Stock Clearance – Kurung Scallop Murah

982 Views
Assalamualakum.. Sedang mengemas kini stor. Eh, baru perasan rupanya kurung scallop masih ada yang belum terjual. So now,  saya nak clearkan stok kurung scallop. Nak jual harga rugi jer nih. Maknanya saya jual kurung scallop ni lebih murah dari harga modal sebab nak clearkan stok. Tinggal 2 warna jer. Harga Jualan Penghabisan Stok: RM50 (SM) / RM55(SS). […]

Review Bedak Chriszen

7741 Views
September lepas saya ada mentioned saya beli bedak Chriszen kan. Guess what? Bedak tu ada lagi..lom habis.. Dah almost 4 bulan, baru separuh luak kot.. . Saya kan surirumah, jarang keluar rumah.. Jadinya, memang sesekali jer lah saya pakai Chriszen ni. Pastu everytime guna bedak ni, saya guna sikit-sikit jer. Light-light gitu…sebab saya tak suka […]

Ephyra Murah

2102 Views
Assalamualaikum Sekarang saya jual Ephyra jugak. Lebih murah dari harga pasaran.. Ha..suka tak? suka tak? Sebelum ni kan saya ada review kolagen Ephyra, Secret Skin White dan Satin Skinz kan? Dalam review tu saya kata harga Ephyra agak mahal kan..? Guess what…? Now stokis saya salah satu stokis yang jual Ephyra, and of course as her […]

Secret Skin White Kawaii Collagen Murah!!

949 Views
Semalam saya gi kedai stokis beli produk Tropika untuk customer. Alang-alang gi sana, saya beli sekali Secret Skin White Kawaii Collagen ngan bedak Chriszen. Dua-dua produk ni first time beli and nak tengok best ke tak.. Anyway, bila staff stokis tu pack barang, kemain banyak lagi benda dia masukkan dalam plastik. Memula dia masukkan Secret Skin […]

Produk Tropika Murah

1746 Views
Oleh sebab ramai yang pm, sms, wassap tanya harga produk Tropika.. Makanya saya tepek kat sini senarai harga pasaran produk Tropika. Ni harga pasaran yer. Harga yang saya jual, adalah harga istimewa. Harga kasih sayang. Yang pastinya, lebih murah! Kalau nak tahu berapa, boleh sms/wassap saya di 012-6922025. Saya jual Produk Tropika Murah khas untuk […]