Year End Sale

630 Views
Subsidi minyak Ron95 akan dihapuskan bulan 12 ni kan.. Kesian kita rakyat marhaen semakin terhimpit. Sobs! Atas dasar prihatin akan nasib sesama rakyat marhaen, stokis saya buat Year End Sale (YES). At least, kalau tak boleh berjimat kat minyak, kita boleh berjimat kat barangan penjagaan kesihatan dan kecantikan.   Sale starts today, 25 November 2014 […]

Ephyra VS Satin Skinz VS Secret Skin White Kawaii Collagen

6797 Views
Ada banyak kolagen kat pasaran. tapi baru 3 jenis yang saya dah cuba;  Ephyra, Satin Skinz dan secret skin white kawaii collagen. Bila umur dah 30++  ni kan, memang dah tak boleh nak lari dari tanda-tanda penuaan. Tapi, bukan itu punca utama saya ambil collagen. Ephyra Collagen Collagen pertama yang saya ambil, Ephyra. Masa tu Ramadhan 2013. Time […]