Kawaii Kolagen Set Dr Harlina Baru

1882 Views
Assalamualaikum.. Saya nak bagitahu, Kawaii Kolagen Set Dr Harlina sekarang berwajah baru. Set Baru Dr Harlina RM140 2 Balang Hijau (62 sachet) 1 FREE GIFT RM140. FREE POSTAGE ke Semenanjung Malaysia Setiap balang ada 31 sachet, jadi satu set dapat 62 sachet. Tahan 2 bulan.   Apa beza set baru dengan set lama? Set lama: tutup balang […]

Year End Sale

994 Views
Subsidi minyak Ron95 akan dihapuskan bulan 12 ni kan.. Kesian kita rakyat marhaen semakin terhimpit. Sobs! Atas dasar prihatin akan nasib sesama rakyat marhaen, stokis saya buat Year End Sale (YES). At least, kalau tak boleh berjimat kat minyak, kita boleh berjimat kat barangan penjagaan kesihatan dan kecantikan.   Sale starts today, 25 November 2014 […]

Ephyra VS Satin Skinz VS Secret Skin White Kawaii Collagen

8302 Views
Ada banyak kolagen kat pasaran. tapi baru 3 jenis yang saya dah cuba;  Ephyra, Satin Skinz dan secret skin white kawaii collagen. Bila umur dah 30++  ni kan, memang dah tak boleh nak lari dari tanda-tanda penuaan. Tapi, bukan itu punca utama saya ambil collagen. Ephyra Collagen Collagen pertama yang saya ambil, Ephyra. Masa tu Ramadhan 2013. Time […]

Secret Skin White Kawaii Collagen Murah!!

1142 Views
Semalam saya gi kedai stokis beli produk Tropika untuk customer. Alang-alang gi sana, saya beli sekali Secret Skin White Kawaii Collagen ngan bedak Chriszen. Dua-dua produk ni first time beli and nak tengok best ke tak.. Anyway, bila staff stokis tu pack barang, kemain banyak lagi benda dia masukkan dalam plastik. Memula dia masukkan Secret Skin […]