Hari Pertama Adam Sekolah

57 Views
Assalamualaikum dan Selamat Tahun Baru 1 Januari 2019 Adam Zafrie start darjah 1. Kedah tak ada cuti tahun baru, jadi 1 Jan tu Adam dah start sekolah dah.  Hari pertama sekolah, alhamdullillah, Adam ok. Pagi tu Daddy Adam jer yang teman Adam kat sekolah. Saya tak ikut sekali sebab Aiza belum bangun. Nak kejutkan dia, risau Aiza tu buat perangai […]

Aktiviti anak anak ketika cuti sekolah

79 Views
Assalamualaikum Sekarang ni Adam cuti panjang sebelum masuk darjah 1 tahun depan. Oleh sebab cuti dia panjang, kena pastikan Adam tu ada aktiviti ketika cuti sekolah ni, kalau tak dia tu asyik tengok TV atau nak main game kat handphone ajer! Tengok TV tu saya tak kisah sangat. Main game kat handphone tu yang saya […]