Review Set Bersalin Tanamera

3927 Views
Assalamualaikum Ada yang tanya pasal set bersalin Tanamera. Ok ke tak? Jujurnya, saya tak leh nak bagi review penuh pasal produk ni sebab saya tak ikut cara penggunaan produk-produk Tanamera tu 100% and ada yang saya tak guna langsung. Reason: tak sempat. Sebab,16 hari pertama lepas bersalin, saya berpantang sendiri dengan bantuan En Suami sahaja. So, this […]

Set Bersalin Tanamera

2149 Views
Asyik beli barang baby jer..barang ibu baby pun sama pentingnya kan. Lepas bersalin, ibu baby kena pantang. Berpantang ni bukan setakat jaga makan minum / pakai stoking jer. Banyak benda lain kena amalkan. Kalau tak jaga kang..memang ada kesan jangka panjang. Ramai yang ingatkan saya pasal benda ni…..my sis, friends and sedara mara. Diorang kata..pantang […]