Aiza Zahiya 3 Months Old

1073 Views
Assalamualaikum.. Aiza dah 3 bulan.. sama macam Adam, saya nak update perkembangan Aiza sebagai kenangan . Seronok bila baca balik nanti. Aiza, dah 3 bulan.. dah ada akal angkat bontot mintak didukung. Suka makan tangan sendiri . Suka main air liur sampai basah baju Perasan tak, rambut Aiza terpacak ke atas.  Ikut rambut mommy lar ni, lurus […]

PROMOSI VENE DAN BABY HERBAL CREAM

1371 Views
Assalamualaikum.. Minggu ni saya buat Promosi Vene dan Baby Herbal Cream – khas untuk ibu dan bayi. Vene Slimming Lotion dan Baby Herbal Cream. 2 item ni produk kegemaran saya selepas bersalin ni. Baby Herbal Cream tu memang saya dah lama guna, dah 2 tahun kot guna krim ni untuk Adam. Now continue guna kat Aiza pulak. Vene […]