Tampal Wallpaper Kaison Lagi

1038 Views
Assalamualaikum.. Baru jer siap tampal wallpaper kat bilik tidur. Tampal wallpaper Kaison lagi. Sebelum ni kami pernah tampal wallpaper Kaison kat rumah sewa lama kat Seri Kembangan. Ada saya cerita kat sini. Masa kami pindah keluar, masih elok lagi wallpaper tu kat dinding. Sebelum pindah Jitra, saya dah bagitahu awal-awal kat En Suami, saya nak […]

Operasi tampal wallpaper bilik Adam

8900 Views
Assalamualakum, Sabtu lepas, kami laki bini melancarkan operasi menghias bilik Adam. Hehehe. Dah lamaaaaaa sangat saya berangan nak hias bilik Adam, tercapai jugak akhirnya. Mih mih mih. Ni keadaan bilik Adam sebelum dihias Suram, muram jer rupa bilik ni. Jangan kata Adam, saya pun nyampah nak dok dalam bilik ni. Cat bilik ni dah buruk […]

Misi mencari wallpaper di Kaison

12225 Views
Assalamualaikum Hari ni misi mencari decoration untuk bilik Adam. Dah lama plan nak beli wallpaper untuk bilik Adam. Sebelum ni cari wallpaper kat Kaison KL Festival City, wallpapper yang ada tinggal sikit jer.. Design yang ada time tu, alahai…tak berkenan kitorang laki bini tengok. So bila Kaison update kat fb, ada new outlet kat Sunway Putra.. laju-laju saya ajak somi […]