Subsidi minyak Ron95 akan dihapuskan bulan 12 ni kan.. Kesian kita rakyat marhaen semakin terhimpit. Sobs!

Atas dasar prihatin akan nasib sesama rakyat marhaen, stokis saya buat Year End Sale (YES). At least, kalau tak boleh berjimat kat minyak, kita boleh berjimat kat barangan penjagaan kesihatan dan kecantikan.

 

Year End Sale

Year End Sale

Sale starts today, 25 November 2014 hingga 31 Disember 2014. Ada sebulan lebih.  Jangan kang dah bulan 1 baru nak beli.. Time tu tak dapat lah harga Year End Sale (YES). Jangan risau, selepas 31 Dis masih lagi dapat harga kasih sayang.. Tapi tak semurah harga YES lah yer. hehehe.

Antara item yang termasuk dalam YES adalah Secret Skin White Kawaii Collagen, Satin Skinz, Radiance Signature dan Zofea Beauty Secret. Harga memang gila-gila murah lah..

Banyak lagi sebenarnya item yang sale..   Tapi saya tak larat nak copy paste semua. Banyak sangat. Korang kalau tengok pun konpom tataw nak beli mana satu. Boleh sms/wassap saya untuk pertanyaan produk dan harga. 🙂

Jangan risau, semua produk yang kami jual ORIGINAL. Dah banyak kali customer tanya, ori ke produk kami jual ni? Apsal murah sangat?

ORIGINAL la.. Kenapa pulak kami nk jual produk tiruan. Takkan kami nak bagi orang makan produk tiruan. Tu nak aniaya orang namanya.  Tak pasal-pasal sakit kang. Jahat sangat kah kami nak aniaya pelanggan kami.. Huhuhu.

Kami ni Islam, tahu halal haram. Kami tak jual produk tiruan. Kami jual murah, sebab ambil untung sikit jer. Kami percaya sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Simple as that.

Memang betul ada yang jual murah sebab dia jual produk tiruan. Tapi tu bukan kami.

Kalau yakin dan percaya dengan saya, boleh beli dengan saya. Kalau tak yakin, boleh beli dengan seller lain yang jual ikut harga pasaran. Tak ada masalah. Tu duit korang, terpulang lah korang nak beli kat siapa. Saya tak paksa pun beli dengan saya. 🙂

Anyway, if ada yang nak beli 4 produk yang saya nyatakan di atas dengan harga YES (Year End Sale), boleh sms/wassap 012-6922025. Nak tanya produk lain pun boleh, nanti saya akan check dengan stokis saya berapa price dia.. Tapi saya bagitahu awal-awal, produk Tropika tak termasuk dalam YES, sebab HQ Tropika tak bagi jual murah sebenarnya. Haih.. .malas nak citer sini.

Don’t worry, kalau ada yang nak beli Produk Tropika dengan harga istimewa, masih boleh sms/wassap saya yer. 012-6922025. Terima kasih.