22Dec
2014
2
Featured
Set baru Secret Skin White Kawaii Collagen

Set Baru Secret Skin White Kawaii Collagen

Salam semua.. Nak bagitau, sekarang ni ada set baru Secret Skin White Kawaii Collagen. Set baru ni tak termasuk Jihan tu yer.. Kang bila barang sampai, jangan pulak ada yang tanya, apsal takder Jihan? Tak lawak ok.. Apa yang ada dalam set baru Secret Skin White Kawaii Collagen (SSWKC) ni?  Ok..meh sini saya nak explain. […]

24Oct
2014
0
Featured
iklan fb

Jual Ephyra Murah

Tittle bagi jelas. Senang faham. Sekarang saya jual Ephyra jugak. Lebih murah dari harga pasaran. Jual Ephyra Murah. Ha..suka tak? suka tak? Sebelum ni kan saya ada review kolagen Ephyra, Secret Skin White dan Satin Skinz kan? Dalam review tu saya kata harga Ephyra agak mahal kan..? Guess what…? Now stokis saya salah satu stokis yang […]

27Feb
2015
0
Zoom sikit buku pink no 2

My 2nd Pink Book

Assalamualaikum.. Pagi ni saya bukak buku pink kedua saya… hehe. Kot-kot ada yang tak paham or tak tahu, buku pink ni buku untuk ibu-ibu mengandung. Yup, sekarang saya tengah hamil anak kedua. Dah nak masuk 11 minggu pun. Alhamdullilah.. InshaAllah September nanti, Adam akan dapat adik baby.:) Saya dapat tahu saya pregnant masa Januari lepas. Masa […]

24Feb
2015
0
Pengantin atas pelamin

Majlis Nikah Angah di Sik, Kedah

Assalamualaikum.. Cuti raya cina lepas, kami balik Jitra, Kedah. Kami gerak  pagi Khamis, pukul 10 pagi, pukul 8 malam baru sampai Jitra. 10 jam perjalanan..Bosan, penat, letih, semua ada! Adam pun merengek dalam kereta sebab bosan dan penat. Jem teruk dari KL – Perak. Lepas Kuala Kangsar baru clear. Sigh…  Plan asal nak gerak lepas subuh, tapi kami […]

12Feb
2015
0
Adam tidur berbantalkan perut buncit mummy

Adam Zafrie 2 Tahun 8 Bulan

Assalamualaikum.. Rasanya dah lama saya tak entry pasal Adam kan.. Mummy Adam ni update blog ikut mood jer kan, pastu jarang pulak citer pasal Adam. Kesian Adam. Huhuhu. Bulan ni, Febuari 2015 Adam Zafrie dah 2 tahun 8 bulan. Lagi 4 bulan genap 3 tahun.  Tapi macam sikit nau citer pasal Adam. Memory Mummy Adam ni dah lar […]

02Feb
2015
0
sick

Bila tak sihat

Assalamualaikum.. Last week, kesihatan saya kurang baik. Sakit tekak + batuk + selsema = demam.  Terperap jer dalam bilik. Melepek atas katil. Paling teruk, sakit tekaklah,sampai hilang suara. Telan air pun rasa perit. Makan apatah lagi..siksa nak telan. Adam, En Suami yang jaga. Saya serius tak larat. Lagipun memang tak nak dekat-dekat dengan Adam, takut […]

23Jan
2015
0
Mood saya yang kejap ok, kejap tak

Mood Swing Therapy

Assalamualaikum.. Minggu ni mood saya agak tak keruan. Mostly rasa down lah! Rasa sedih nak nangis jer.. Pastu asyik nak sentap! Itu tak kena, ini tak kena.Suami lah jadi mangsa, dah dia jer orang yang saya ngadap hari-hari kan. So, apo nak buek bila mood down rasa nak nangis jer. Jom kita shopping. Muahahaha.  Semalam, […]

21Jan
2015
2
Adam bawak ball sendiri

Thank you reader

Assalamualaikum.. Dah dekat seminggu saya tak bukak blog.. sebabnya tak tahu nak citer apa.. pastu lately saya dilanda kemalasan tahap melampau. Memanglah ikutkan saya ni sokmo jer malas, tapi lately, tahap kemalasan tu..isk! Saya sendiri malas nak citer. Pergh..kemain banyak perkataan malas yang saya ulang kan. Dalam karangan standard Bahasa Malaysia, pengulangan perkataan yang sama dalam satu ayat […]

15Jan
2015
0
421634_503451886387994_255062240_n

Rawat Masalah Keputihan dengan Sireh Lovely Care

[entry khas untuk wanita]   Assalamualaikum korang… sy nak share cucian wanita yang saya rekomen sangat-sangat untuk jaga kesihatan dan kebersihan bahagian intim wanita – Sireh Lovely Care Umunya, wanita memang selalu mengalami masalah keputihan, samada normal atau tak. Macam mana nak tahu keputihan korang tu normal ke tak? Keputihan normal: Lendir yang keluar dari Miss […]

Page 1 of 29
ZM on Google+