16Dec
2014
0
Featured
Logo_Year_End_Sale_-_YES

Promosi Akhir Tahun Produk Tropika

Promosi akhir tahun Produk Tropika, khas dari saya untuk pelanggan-pelanggan kesayangan saya. Ada 4 set kesemuanya. FREE POSTAGE ke semenanjung. Sabah Sarawak tambah RM5 yer.   Promosi sah hingga 28 DISEMBER 2014 SAHAJA. Lepas dari tarikh tu, harga kembali ke harga asal.. Cepat-cepat order.. sementara stok masih ada. Untuk pembelian, boleh sms/wassap: 012-6922025. Nak PM kat page […]

25Nov
2014
0
Featured
Year End Sale

Year End Sale

Subsidi minyak Ron95 akan dihapuskan bulan 12 ni kan.. Kesian kita rakyat marhaen semakin terhimpit. Sobs! Atas dasar prihatin akan nasib sesama rakyat marhaen, stokis saya buat Year End Sale (YES). At least, kalau tak boleh berjimat kat minyak, kita boleh berjimat kat barangan penjagaan kesihatan dan kecantikan.   Sale starts today, 25 November 2014 […]

24Oct
2014
0
Featured
iklan fb

Jual Ephyra Murah

Tittle bagi jelas. Senang faham. Sekarang saya jual Ephyra jugak. Lebih murah dari harga pasaran. Jual Ephyra Murah. Ha..suka tak? suka tak? Sebelum ni kan saya ada review kolagen Ephyra, Secret Skin White dan Satin Skinz kan? Dalam review tu saya kata harga Ephyra agak mahal kan..? Guess what…? Now stokis saya salah satu stokis yang […]

22Mar
2014
0
Featured
Senarai produk Tropika dan harga

Produk Tropika Murah

Oleh sebab ramai yang pm, sms, wassap tanya harga produk Tropika.. Makanya saya tepek kat sini senarai harga pasaran produk Tropika Ni harga pasaran yer. Harga yang saya jual, adalah harga istimewa. Kalau nak tahu berapa, boleh sms/wassap saya di 012-6922025. Saya jual Produk Tropika Murah khas untuk pelanggan-pelanggan kesayangan saya. Lagi banyak korang beli, […]

17Dec
2014
0
Rombongan meminang

Meminang

Seminggu dua ni saya agak busy. Suri rumah pun busy kah? Eh..haruslah busy, sebab hari-hari kena menyapu, mengemas, memasak, basuh pinggan, basuh baju, sidai baju, lipat baju, mengemop lantai, basuh bilik air, basuh balkoni, bagi makan Adam, mandikan Adam pastu  layan Adam main pulak..  Heh! Letih. Tapi lately  extra busy sikit sebab kami laki bini dok sibuk […]

03Dec
2014
0
Kami kt rumah pengantin

Berjalan ke Perak lagi

Last week saya ke Perak lagi. Gi kenduri kawin anak biras mak saya. Atau kata lainnyer, adik ipar adik saya, iaitu adik kepada suami adik saya. Paham ke dok ni? Alah.. anggap jer lah kitorang gi kenduri kawin. Hehehe. Kenduri tu kat Kuala Kangsar. Tapi hari Jumaat petang kami dah gerak ke Ipoh, sebab nak […]

27Nov
2014
2
Kenangan di Muzium Kota Lukut

Muzium Kota Lukut dan Muzium Tentera Darat Port Dickson

Owh.. Mummy Adam sekarang dalam mood blogging ke laut. Apsal ntah malas sangat nak update. Tapi paksa diri gak update citer pegi muzium nih, nanti lupa. Cerita yang pegi Kellie’s Castle bulan lepas pun tak update dalam blog lagi..sebab malas… huhuhu. Takperlah, saya update cerita pergi Muzium Kota Lukut dan Muzium Tentera Darat kat Port Dickson […]

09Nov
2014
0
Keep calm and breastfeed your baby

Newborn Baby Tak Mahu Menyusu?

Newborn Baby Tak Mahu Menyusu? Flashback mode. Tadi somi mesej, bagitahu  anak kawan dia jaundice. Pastu tak nak minum susu badan. Terus terkenang waktu Adam baru lahir dulu. Sama! Masa Adam baru lahir dulu, Adam tak mahu menyusu badan. Ni gara-gara nurse kat hospital tempat lahirkan Adam dulu gi sumbat botol susu kat Adam lepas Adam […]

Page 1 of 27
ZM on Google+